Jump to content
Shipfriends

Lider Trabzon (IMO 9006112)


Recommended Posts

On 2/19/2020 at 2:03 PM, Nick the Greek said:

Μένει να δούμε αν και το αδελφό του, το Undine (IMO 9006112), θα αποχαιρετήσει και αυτό την Cobelfret. 

Το Undine πουλήθηκε από την Cobelfret και πλέον ονομάζεται Lider Trabzon. Η νέα ονομασία μάλλον θυμίζει κάποια εταιρεία που δουλεύει στη Μαύρη Θάλασσα και πιο ιδιαίτερα στη γραμμή Trabzon Sochi

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Ας ανοίξουμε ένα topic και για τον αντικαταστάτη του Severine το Lider Trabzon. Το πλοίο φτιάχτηκε στο ναυπηγείο Dalian στην Κίνα το 1991 με το όνομα Undine. Φέρει μια κύρια μηχανή MaK 8M453C και έχει μήκος 147,40 μέτρα, πλάτος 21 μέτρα και βύθισμα 5,30. Η ταχύτητά του φτάνει στους 14,5 κόμβους. Από το 2021 ανήκει στην ORANGE SHIPPING CO LTD-MAI υπό την προστασία της Samsun Shipping με έδρα τη Σαμψούντα της Τουρκίας .Ας το δούμε σαν Undine από τον @Nick the Greekπου το πέτυχε το 2018 στο Vlissingen. Ας δούμε όμως το βαπόρι και στη Θεσσαλονίκη συνοδευόμενο από το σκάφος που μεταφέρει τον πλοηγόρότα προς την έξοδο ,έξοδος από την μπούκα, ενώ εδώ μπορούμε να το δούμε σε μια αναχώρηση του από τα δυτικά του λιμανιού και τέλος μια συνάντηση εν πλω με το Μύκονος στα ανοιχτά του Θερμαϊκού. 

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

  • proud_ionian changed the title to Lider Trabzon (IMO 9006112)

Δουλεύει πολύ καλά η αλήθεια είναι. Αξίζει να σημειώσουμε πως η ίδια εταιρεία που το ναυλώνει, ναυλώνει και το Star Comet που κάνει ίδιο δρομολόγιο.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 9 months later...
  • 11 months later...
  • 4 weeks later...

Στο Mostaganem της Αλγερίας ήταν το πλοίο και από εκεί απέπλευσε για τη Ceuta, φαντάζομαι για καύσιμα alongside. Ε, δεν του βγήκε σε καλό. Είναι η τρίτη μέρα που παραμένει στο Ισπανικό λιμάνι με απαγόρευση απόπλου από το τοπικό PSC. Ακόμη δεν έχουν ανέβει οι λεπτομέρειες.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό έφαγε 14 παρατηρήσεις στην Ceuta, μία εξ' αυτών ήταν αρκετή για να φάει απαγόρευση. Η παρατήρηση φαίνεται να είναι σχετική με Marpol. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...