Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • Replies 925
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  

On 3/9/2021 at 9:39 AM, Panagia Ekatontapiliani said:

Το Νήσος Ρόδος να αντικαταστήσει το Blue Horizon στη γραμμή Πειραιά Ηράκλειο από τις 22/03/21 έως τις 04/04/21. (εάν και αυτό μάλλον θα παραταθεί γιατί νομίζω ότι το Blue Horizon θα βγει σε μίνι ακινησία μέχρι τις 22 Απριλίου).

Το Blue Horizon ολοκλήρωσε σήμερα τα δρομολόγια του στη γραμμή των Χανίων και έδεσε στο ντοκ 3 για τη mini ακινησία του μέχρι τις 22 Απριλίου.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
On 4/10/2021 at 8:32 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Στο Blue Horizon έχουν ξηλωθεί τα σκίαστρα στο ανοικτό κατάστρωμα, πάνω από το ρεμέτζο.

Στο Blue Horizon πλέον τοποθετήθηκε ξανά το σκίαστρο στο κατάστρωμα πάνω από το ρεμέτζο, ενώ παρατήρησα ότι στο σαλόνι Agora έχουν αφαιρεθεί τραπέζια και στα καθίσματα έχουν αλλαχτεί οι ταπετσαρίες σε πιο ανοικτή απόχρωση του πράσινου.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

Στο σύστημα κρατήσεων της Ανέκ φαίνεται το Blue Horizon να έρχεται στα χανια στην θεση του  blue galaxy απο 2 μεχρι 16 Οκτωβρίου 

Edited by Mike18
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
On 2/22/2009 at 1:16 AM, proud_ionian said:

τον πρωτο χρονο ταξιδεψε σαν superferry hellas, για την strintzis lines, στην ετησια του τελος του 1999 φορεσε τα χρωματα της blue ferries και απο αρχες του 2000 ειναι blue horizon. η εμφανιση του δεν ηταν ιδια ολα τα χρονια. πρωτα εγινε το blue ferries blue star ferries (το 2003), μετα το 2004 μπηκε η μαυρη ριγα και τελος το 2008 βαφτηκαν και οι τσιμινιερες κιτρινες.

Και 13 χρόνια μετά, η Blue Ferries φαίνεται ότι ζει ακόμα

Blue Horizon safety information 06102021.JPG

Link to comment
Share on other sites

Το Blue Horizon έδεσε στη γωνία του ντοκ 3 και ακυρώθηκε ο δεξαμενισμός του στη δεξαμενή στο Πέραμα. Όπως φαίνεται θα μείνει εκτός δρομολογίων για περίπου 3,5 μήνες, δηλαδή να επιστρέψει στα δρομολόγια τον Φεβρουάριο του 2022. Οπότε θα αργήσουμε να το δούμε να κάνει παρέα στον Ελυρο στο Πειραιά ή στο Ηράκλειο με το Νάξος Τζετ.

Link to comment
Share on other sites

Μήπως περισσεύει πλέον; Με τις προσθήκες των πλοίων της Hellenic, και την φημολογούμενη απορρόφηση της ΑΝΕΚ ίσως πωληθεί. Ήδη έχουν εκφραστεί τέτοιες σκέψεις. Ας μην ξεχνάμε ότι μεγαλώνει και ίσως δεν ταιριάζει πλέον στο προφίλ της εταιρίας του.

Link to comment
Share on other sites

Και πέρυσι το χειμώνα είδαμε το Ρόδος να αναλαμβάνει το Ηράκλειο. Προφανώς υπάρχει λόγος που επιλέγεται το Ρόδος τον χειμώνα αντί του Ορίζοντα. 

Το Blue Horizon παραμενει σβηστό. 

Link to comment
Share on other sites

On 9/14/2021 at 11:11 PM, proud_ionian said:

κυκλοφορει τελευταια οτι horizon & ροδος ειναι τα πρωτα που θα ηθελε ο ομιλος να διωξει, μολις το επιτρεψουν οι συνθηκες.

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι είναι πρώτο στη λίστα

Link to comment
Share on other sites

Θεωρώ απλά πως το Ρόδος λόγω της μετασκευής του για Αιγαίο είναι πιο ταιριαστό καθότι έχει περισσότερα σαλόνια/κοινόχρηστους χώρους. Ωστόσο θεωρώ πως επειδή αποτελεί πλέον το παλαιότερο πλοίο του Ομίλου σιγά σιγά θα αποχωριστεί τα μπλέ. Ας μην ξεχνάμε ότι πριν παρθεί η απόφαση να δρομολογηθεί στα Χανιά το 2010, ήταν δεμενο στη Σύρο χωρίς κάποιον ουσιαστικό ρόλο. Μετά ήρθε η κοινοπραξία, και μετά το περασμα των XII και BS1 ήρθε και κουμπωσε στο Ηράκλειο.

Link to comment
Share on other sites

Το Horizon τις φοραει αυτες.Το αλλο εχει μικροτερη ιπποδυναμη γι αυτο ειχε απο κατασκευης και 2 κομβους μικροτερη τελικη ταχυτητα.

Τεσπα,οπως και να χει ο παρας ειναι ο λογος που γινεται η σκαντζα.Αν εχεις καποια πιο εγκυρη πληροφορηση για το οτι ο λογος που τους οδηγησε σε αυτη την αποφαση ειναι διαφορετικος ειμαστε ολο αυτια.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...