Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • Replies 925
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 1 month later...

Τον εχουν πιασει τα ναζια τις τελευταιες μερες παλι τον Οριζοντα.Σημερα με μειωμενη ταχυτητα εφτασε στον Πειραια με 1,5 ωρα καθυστερηση.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Από αύριο θα το ξαναδούμε στη γραμμή του Ηρακλείου, μετά από απουσία αρκετών μηνών λόγω covid-19 (στη θέση προφανώς του ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ)

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, pilot said:

Αγαπώ εξίσου και τον ΟΡΙΖΟΝΤΑ. 😉🙂Από τα πλέον καραβολατρικα γιαπωνέζικα και περιέργως όμορφα μετασκευασμενο στην Ελλάδα 

μακης εγγυηση ;) 

πανεμορφο μεσα και εξω. μας λειπει εδω στη... Δυση

Link to comment
Share on other sites

Το καλύτερο θα ηταν να έφευγε για την ναύλωση ετσι ωστε να παρέμεινε το ροδος η καποιο άλλο και να δούλευε αλλο ενα πλοιο για να μην υπάρχει ανεργία δτα πληρώματα 

Link to comment
Share on other sites

ωραιο σοου ειχαμε σημερα στο λιμανι.επειδη ετυχε να κανω την απογευματινη μου βολτα θα σας πω ολο το σκηνικο.κατα τις 6-20 το ροδος σηκωσε καταπελτη και σιγα σιγα αρχισε να φευγει για να παει στη θεση του και να ερθει ο οριζοντας.οταν εφτασε κοντα στο υπουργειο εκανε στην ακρη παρα πολυ κοντα στο supe rrunner και περιμενε να ξεκινησει ο οριζοντας που ο οποιος δεν ξερω τι κανανε και ηταν αραχτος και αγναντευε τη θαλασσα.το ροδος με τις μηχανες stanby περιμενε το λιγοτερο 25 λεπτα να κουνηθει ο οριζοντας.καποια στιγμη αρχισε να βιραρει αγκυρες και ξεκινησε πολυ σιγα να παει προς τα μεσα αλλα μετα σαν να αλλαξε γνωμη και ξαναεκανε πισω.και αποφασισε να βγει τελειως εξω και να κανει κατι μικρες μανουβρες σαν να δοκιμαζει τιμονια η προπελακια.το ροδος αμεσω μολις βγηκε απο το λιμανι ο οριζοντας εδεσε αμεσως.αυτη η ιστορια κρατησε καμια ωρα και παραπανω και τελικα γυρω στις 7-40 εδεσε στην θεση του για να φορτωσει.φυσικα γινοταν χαμος απο νταλικες αυτοκινητα κοσμος που μολις τον ειδαν να δενει αρχισανε να πηγαινουν στο καταπελτη.δεν μπορω να καταλαβω γιατι απογευματιατικα να κανουν αυτη την τραμπα ολο το πρωι ειχαν ελευθερο.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Panagia Ekatontapiliani said:

Αφού κατά τις 18:00 άδειασε η θέση του Blue Horizon από το Νήσος Ρόδος. 

 

Το Νήσος Ρόδος είχε τελειώσει εκφόρτωση από τις 0800-0900 σήμερα το πρωί. Ο Ορίζοντας (θα έπρεπε να)είναι έτοιμος και να γίνει το πρωί η αλλαγή θέσεων. Για να μη γίνει αυτό, κάτι έτρεχε. Σκέψου πως το Νήσος Ρόδος φόρτωσε κι έφυγε αμέσως, τα φορτηγά είχαν αρχίσει να ντανιάρονται στο ντόκ 3 από τις 5 το απόγευμα. Μήπως υπήρχε κανένα τρέξιμο της τελευταίας στιγμής όσον αφορά τα χαρτιά του πλοίου?

 

Αντ' αυτού, το Blue Horizon εγκαινίασε την καλοκαιρινή δρομολογιακή του περίοδο με 1.5 ώρα καθυστέρηση, περνώντας πρίν 2 λεπτά τα φανάρια του Πειραιά.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...