Jump to content
Shipfriends

Stena Transit (IMO 9469388)


Recommended Posts

Να δούμε και ένα λίγο σπάνιο βίντεο από το εσωτερικό, το κυρίως γκαράζ δηλαδή του Stena Transit. Πολύ περίεργη η διάταξη από τα κολωνάκια και τους μπουλμέδες, το πλοίο εκτελεί δρομολόγια ανάμεσα στο Rotterdam και το Killingholme.

 

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

Ο έτερος Καππαδόκης(που λέει κι ο μορφωμένος ο Σκουντής) της γραμμής Rotterdam - Killingholme, είναι το Stena Transit. Το βλέπουμε εδώ ηλιόλουστο καθώς φορτώνει στο Hoek van Holland. Μπορείτε να δείτε ότι υπάρχει εκτεταμένο κομοδέσιο επάνω στο πλοίο το οποίο δεν ξέρω αν και πόσον χρησιμοποιείται για πλεόν των 12 οδηγών όπως βλέπουμε τις περισσότερες φορές στα roro. Εδώ και η πρυμνιά άποψη, πίσω στον Απρίλιο του 2013 όλα αυτά. Έχουμε ήδη δεί το φουγάρο του με το scrubber, να το δούμε και πρίν φορέσει το φέσι

Link to comment
Share on other sites

Και σήμερα περνάμε στην έκδοση του Stena Transit με το scrubber, δεμένο στο Hoek van Holland το Μάιο του 2018. Το βλέπουμε ακόμα καλύτερα στην αναχώρηση των 2000 για την Αγγλία. Η προτίμηση ανάμεσα στις δύο εκδοχές, δική σας.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Νωρίτερα απ΄ ότι νόμιζα, καταφέραμε να βάλουμε στο φακό μας το Stena Transit και με τα τελευταία σινιάλα της Stena Line, αυτά δηλαδή με την επιγραφή "connecting Europe for a sustainable future". Αργία η Κυριακή του Δυτικού Πάσχα για το πλοίο, και βλέπουμε το πλοίο δεμένο στην κλασσική του θέση στο Hoek van Holland.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...