Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • Nick the Greek changed the title to Aero 2 Highspeed (ΙΜΟ 9952799)
  • 1 month later...

Τώρα ετοιμάζεται να ξεκινήσει το Aero 2 Highspeed από το μωλο της ΔΕΗ, για τη μεθόρμιση στο Πειραιά.

Τελικά το Aero 2 Highpseed πέρασε δεύτερο τελικά τα φανάρια του Πειραιά λίγα λεπτά μετά την είσοδο του Aero 1 Highspeed, με το Νήσος Σάμος να του κάνει αψίδα με τη μάνικα του νερού.

Link to comment
Share on other sites

Το Aero 2 Highspeed έδεσε στην Ακτή Τζελέπη, σε ίδια φορά με το Aero 1 Highspeed. Αφού ολοκληρώθηκε ο αγιασμός στο Aero 1 Highspeed, ο μητροπολίτης Σύρου αγίασε το σκάφος. Αύριο το πρωί θα πραγματοποιήσει το ταξίδι πιστοποίησης στα λιμάνια του δρομολογίου του (Πόρτο Χέλι, Σπέτσες, Ερμιόνη, Ύδρα, Πόρο, Αγκίστρι, Αίγινα), παρέα με το Aero 3 Highspeed

Link to comment
Share on other sites

To Aero 2 Highspeed προσέγγισε περί τις 12:40 για πρώτη φορά στις Σπέτσες. Ούτε θαλάσσιο ταξί δεν σφύριξε, ωραία υποδοχή. Τέλος πάντων, έφυγε, πήγε στο Πόρτο-Χέλι και επαναπροσέγγισε για λίγη ώρα στις Σπέτσες, πριν αναχωρήσει για το ταξίδι της επιστροφής.

Link to comment
Share on other sites

Ας δούμε το σαλόνι Aero 2 Highspeed που αποτελείται από τέσσερις σειρές με διπλές δυάδες καθίσματα πρυμα δεξιά και αριστερά κοντά στις εισόδους του πλοίου (16 θέσεις σε κάθε πλευρά) και μετά είναι το κεντρικό σαλόνι που αποτελείται από έξι σειρές με διπλές τετράδες καθισμάτων στο κέντρο (48 θέσεις), τρεις σειρές με δίπλα καθίσματα (6 θέσεις) δίπλα από τους αυτόματες πωλητές και στις μουράδες έχει δεκαέξι σειρές από διπλά καθίσματα (32 σε κάθε πλευρά), όπου μας κάνει στο σύνολο 15 άτομα. Πάνω από τα καθίσματα υπάρχουν θέσεις των αποσκευών όπως τα αεροπλάνα, αλλά εάν έχει κάποιος μεγάλη βαλίτσα δεν ξέρω κατά πόσο θα χωράει στο χώρο αυτό. Τέλος ας δούμε τη γέφυρα του. Σήμερα βγήκε για βόλτα μαζί με τα υπόλοιπα Aero για να κάνουν φωτογράφιση των πλοίων για διαφημιστικούς λόγους.

Link to comment
Share on other sites

To Aero 2 Highspeed ήταν το πρώτο από τα τρία πλοία που ξεκίνησε εμπορικά δρομολόγια νωρίτερα σήμερα το πρωί. 

Έλυσε κάβους με ολιγόλεπτη (αμελητέα) καθυστέρηση) και αφού αντάλλαξε σφυρίγματα με τον Αχαιό (ίσως και κάποιο άλλο πλοίο, δεν είμαι βέβαιος) έφυγε ολοταχώς για Αίγινα 

Παρακάτω η αναχώρηση του από ψηλά : :)
 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...