Jump to content
Shipfriends

Καζαμίας 2022


Recommended Posts

Shipfriends χωρίς δημοσκοπήσεις, γίνεται. Shipfriends χωρίς Καζαμία, ε αυτό δεν το θέλει ούτε ο Θεός, ούτε ο διάολας. Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα συμβεί το 2022, με κίνδυνο σε λίγα χρόνια να με συμπεριλαμβάνει η Ελεύθερη Ώρα στους all-star προφήτες του Γένους:D.

 

Ιανουάριος

Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια υποδέχεται η χώρα μας το 2022, ίσως όχι και τόσο στο λιμάνι του Πειραια όπου το Blue Star Delos τελικά δεν κάνει ποδαρικό, περνώντας τα φανάρια λίγα λεπτά πρίν την Πρωτοχρονιά. Σε δηλώσεις τους το πλήρωμα αποκαλύπτουν πως είναι αρνητές της Πρωτοχρονιάς και ότι με το να κάνουν την πρώτη άφιξη του χρόνου, καταπατούνται τα συνταγματικά τους δικαιώματα.

 

Σύξυλος μένει ο χρήστης Nick the Greek ο οποίος και περίμενε στην προβλήτα το Blue Star Delos για να απαθανατίσει την άφιξη. Σα να μην έφτανε αυτο, συλλαμβάνεται από ομάδα «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος» γιατί είναι υπέρ της Πρωτοχρονιάς και οδηγείται στο Β’ Λιμενικό. Εκεί οι Λιμενικοί συλλαμβάνουν και τους Θεματοφύλακες αλλά και τον βασανισμένο καραβολάτρη για παραβίαση του Νόμου 357/36 του Μεταξά περί κατασκοπείας.

 

Με τα κρούσματα στα ύψη και την κίνηση στα τάρταρα, τα μέλη του ΣΕΕΝ απαιτούν νέο γύρο επιδοτήσεων και στήνουν αντίσκηνα μπροστά στο ΥΕΝ εις ένδειξιν διαμαρτυρίας, ενώ τριγύρω κυματίζουν πανώ με διάφορα συνθήματα μέσα από τα οποία ξεχωρίζει το «Στα αντίσκηνα της πλοιοκτησίας, θα υποκύψει ο Πλακιωτάκης ο αντιρρησίας».

 

Ο Θέμης Αδαμαντίδης συλλαμβάνεται σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη.

 

Φεβρουάριος

Ο χρήστης Nick the Greek, βαθύτατα συγκινημένος από το δράμα των εφοπλιστών που συνεχίζουν τον αγώνα τους, σπεύδει για συμπαράσταση φέρνοντας μαζί του για κέρασμα βουτήματα και περγαμόντο. Μαζί του ο Proud Ionian ο οποίος σαν καινούριος τομεάρχης ναυτιλίας του ΠΑΣΟΚ υπόσχεται μια ριζοσπαστική πολιτική στον τομέα της ακτοπλοίας με επίκεντρο τον άνθρωπο, τον εφοπλιστή, τον επενδυτή, γύρω από ένα πλαίσιο επαναπρσδιορισμού της ετεροχρονισμένης δομικής αντιπαλότητας μεταξύ των εμπλεκομένων. Με σαφείς προτάσεις, με άλλα λόγια.

 

Επιτέλους το Aqua Myth καταπλέει στον Πειραιά ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Οι ακτές της Πειραικής είναι κατάμεστες από καραβολάτρες που το περιμένουν οι οποίοι με το που πλησιάζει την κίτρινη ξαμολάνε τα drones. Τα drones όμως συνωστίζονται επάνω από το πλοίο με αποτέλεσμα να συμβούν εναέριες συγκρούσεις. Ακολουθούν σκηνές απείρου κάλλους στην Πειραική με τους διάφορους αερό-καραβολάτρες να παίζουν μπουκέτα για τα drones και το ποιός τράβηξε την πρώτη φωτογραφία του πλοίου.

 

Ο Θέμης Αδαμαντίδης συλλαμβάνεται σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη.

 

Μάρτιος

Αφού τους πήρε περίπου έναν μήνα να αναλύσουν και να κατανοήσουν τα λεγόμενα του Proud Ionian, οι εφοπλιστές λύουν την διαμαρτυρία τους, πεπεισμένοι πως το ΠΑΣΟΚ θα λύσει τα προβλήματά τους, δεσμευόμενοι πως θα προσφέρουν τα πλοία τους στους ετεροδημότες. Ο Γιώργος Γούτος φεύγοντας παίρνει τα εναπομείναντα βουτήματα που είχε φέρει ο Nick the Greek.

 

Η Attica μη αντέχοντας τη χασούρα δένει όλα της τα πλοία εκτός από το Νήσος Σάμος, το Διαγόρα και το Νήσος Ρόδος. Το Νήσος Σάμος κάνει πια το δρομολόγιο Σύρος – Τήνος – Μύκονος – Πάρος – Νάξος – Ίος – Σαντορίνη – Ηράκλειο. Το Νήσος Ρόδος κάνει Πάτμο – Λέρο – Κάλυμνο – Κώ – Νίσυρο – Τήλο – Σύμη – Ρόδο – Καστελλόριζο – Ρόδο – Κάσο – Κάρπαθο – Σητεία, ενώ ο Διαγόρας κάνει Εύδηλο – Άγιο Κήρυκο – Φούρνοι – Καρλόβασι – Βαθύ – Χίο – Μεστά – Ψαρρά – Οινούσσες – Μυτιλήνη – Σίγρι – Λήμνο – Καβάλα με προέκταση μία φορά την εβδομάδα στη Σαμοθράκη.

 

Η GrimaldiMinoan, σεβόμενη το επιβατικό κοινό εκδίδει ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως η προέκταση του τριγωνικού δρομολογίου πρός Χανιά ακυρώνεται λόγω καιρικών συνθηκών στις 25 Μαρτίου, στις 10 Απριλίου, 15 Απριλίου, 3 Ιουνίου και 28 Φεβρουαρίου του 2023.

 

Ο Θέμης Αδαμαντίδης συλλαμβάνεται σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη.

 

Απρίλιος

Εν όψει της επικείμενης δρομολόγησης του Smyrna, Θεοδόσης και στελέχη της Levante κάνουν νέα περιοδεία, αυτήν τη φορά στη Θεσσαλονίκη. Το πρόσωπο της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη πια είναι ο Πανίκας Ψωμιάδης που μόλις έχει θριαμβεύσει στη Φάρμα και μαζί του τα στελέχη της Levante περιοδεύουν στα Λαδάδικα όπου και καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες λεχματζούν και μπουγάτσα με κιμά. Το Kefalonia Press δημοσιεύει αποκλειστικές φωτογραφίες από το δωμάτιο ξενοδοχείου του Θεοδόση στο Μακεδονία Παλλάς, που επιλέχθηκε συγκεκριμένα για να θυμίζει τις μακέτες από τις καμπίνες του Σμύρνα.

 

Νέο δοκιμαστικό του Νήσος Αίγινα που συνοδεύεται από αυθόρμητες και θριαμβευτικές αναρτήσεις στα social media για τους Λεβεντάκηδες. Η νέα του πλώρη είναι στο σχήμα γουρουνοκεφαλής που σύμφωνα με νέες μελέτες είναι το βέλτιστο σχήμα πλώρης για τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που θα συναντά το πλοίο στο Σαρωνικό.

 

Ο Θέμης Αδαμαντίδης συλλαμβάνεται σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη.

 

Μάιος

Η Seajets αγοράζει και ανελκύει το Mediterranean Sky το οποίο μεταφέρεται με πάσα μυστικότητα στα Ναυπηγεία Χαλκίδος και ξεκινά η προετοιμασία του για να διπλώσει το Aqua Myth. Τα καραβολατρικά social media παραληρούν για την επάνοδο του θρυλικού βαποριού. Ο χρήστης Π100 ενημερώνει πως το νέο όνομα του πλοίου θα είναι SuperWreck.

 

Άγονος και αυτός ο διαγωνισμός για τη γραμμή Ελλάδας – Κύπρου. Οι Κύπριοι δεν πτοούνται και προκηρύσσουν νέο διαγωνισμό για προδιαγραφές παντόφλας με την Tsokos Lines να σπεύδει να δημοσιοποιήσει το ενδιαφέρον της. Τελικά την έκπληξη κάνουν οι Κερκυραίοι με την παντόφλα Αγία Ειρήνη να κερδίζει την πολυπόθητη γραμμή και να μετασκευάζεται για να μπορεί να μεταφέρει και κοντέινερ.

 

Ο Θέμης Αδαμαντίδης συλλαμβάνεται σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη.

 

Ιούνιος

Φτάνουμε σιγά-σιγά στην καλοκαιρινή περίοδο και οι εταιρείες ανοίγουν τα πλάνα τους. Σε μια πρωτοποριακή κίνηση η Seajets πια δεν δίνει ονόματα πλοίων στο σύστημα παρά μόνο δρομολόγια, πηγές της εταιρείας αναφέρουν πως έτσι κι αλλιώς λόγω βλαβών τα πλοία της αλλάζουν γραμμές κατά βούληση, οπότε τα ονόματα δεν έχουν καμία σημασία.

 

Ο ΥΕΝ Πλακιωτάκης προκηρύσσει νέες επιδοτούμενες γραμμές για το καλοκαίρι, αυτές είναι:

Ιεράπετρα – Βαθύ Σάμου – Σίγρι – Κεραμωτή

Σητεία – Κάλυμνο – Μύκονο – Μακρύγιαλο Πιερίας

Άγιο Νικόλαο – Ζάκυνθο – Οθωνούς – Ηγουμενίτσα

Σε απάντηση στις καταγγελίες του Σύριζα, για τοπικισμό ο ΥΕΝ ανέφερε πως «τοπικιστής είναι αυτός που δεν εκλέγεται βουλευτής στο Λασήθι»

 

Ιούλιος

Ξεκινά επιτέλους δρομολόγια το Smyrna ανάμεσα σε Σμύρνη και Θεσσαλονίκη, περηφανής η εταιρεία ανακοινώνει μέσω του Kefalonia Press πως οι αναχωρήσεις θα είναι συνδυαστικές και με ανταπόκριση σε αυτές του Kevalay Queen έτσι ώστε να ανοίξουν οι πύλες της Ελλάδας σε τουρισμό από τη Λιβύη και το αντίστροφο. Την ίδια στιγμή επιχειρηματίες του Νομού Λασηθίου που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού, με επιστολή τους στον ΥΕΝ ζητούν συνδέσεις από την Ιεράπετρα για Μαρόκο, Δυτική Σαχάρα και Μαυριτανία με ταχύπλοο.

 

Τρία χρόνια μετά την άνοδο της Νέας Δημοκρατίας στην κυβέρνηση, προκηρύσσονται πρόωρες εκλογές τις οποίες κερδίζει το ΠΑΣΟΚ με απόλυτη πλειοψηφία. Ο Proud Ionian ορκίζεται Υπουργός Ναυτιλίας φορώντας ζιβάγκο και στις προγραμματικές του δηλώσεις υπόσχεται μέτρα για την εκ βάθρων αναδιοργάνωση του κλάδου ακτοπλοίας με επίκεντρο το νησιώτη, τον επαγγελματία του τουρισμού, τον Αντώνη το βαρκάρη το σερέτη, γύρω από ένα πλαίσιο πράσινης ανάπτυξης και ριζοσπαστικής ανενέωσης του συμβολαίου με το λαό που είχε συνάψει προεκλογικά.

 

Αύγουστος

Πρώτη κίνηση του καραβολάτρη ΥΕΝ είναι να καταθέσει αίτηση στην UNESCO για τον χαρακτηρισμό του Κεφαλονιά ως μνημείο του παγκόσμιου πολιτισμού. Δεύτερη κίνησή του η πρόσληψη των moderators του Shipfriends σαν σύμβουλων του Υπουργείου ενώ στο χρήστη Nick the Greek ανατίθεται η πολιτική ευθύνη για το Λιμενικό Σώμα. Όλα τα μέλη του Shipfriends.gr με πάνω από 50 post, λαμβάνουν διορισμούς σε δημόσιους οργανισμούς και φορείς της αρεσκείας τους.

 

Εν τω μεταξύ η κίνηση του καλοκαιριού βρίσκεται στο αποκορύφωμά της με τα ταχύπλοα να κλέβουν την παράσταση. Η Minoan μετά τα τρελά έσοδα από την πώληση γύρου χοιρινού επάνω στο Santorini Palace, λανσάρει γύρο αρνίσιο halal για τους Μουσουλμάνους και επεκτείνεται σε κοντοσούβλι, κοκορέτσι και προβατίνα στη σούβλα. Την ίδια στιγμή Attica και Seajets βάζουν πλαφόν 25 κόμβων στις ταχύτητες των ταχυπλόων τους λόγω του αυξημένου κόστους καυσίμων

 

Σεπτέμβριος

Βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής ακτοπλοίας με τη Golden Star Ferries να αγοράζει τα Κνωσός, Κύδων και Φαιστός Παλάς από την Grimaldi Minoan που αποχωρεί από το Αιγαίο για να επικεντρωθεί στις αγορές Αλγερίας και Τυνησίας. Κομμάτι της συναλλαγής είναι και η δωρεάν φιλοξενία του Grimaldέικου στο γιώτ των αδελφών Στεφάνου και στο σπίτι τους στην Άνδρο για όλο το επόμενο καλοκαίρι, που λεφτά για ξενοδοχεία με τόσα νεότευκτα που χτίζει ο Grimaldi. Τα πλοία κατεβάζουν την ιταλική σημαία άρον-άρον και μετονομάζονται σε SuperKnossos, Superfestos Και SuperKaterina, ενώ στα σινιάλα τους προστίθενται κογιότ, αετοί, μπίπ-μπίπ, δαίμονες της Τασμανίας, κουνάβια και στουρθοκάμηλοι.

 

Την ίδια στιγμή οι αντιδράσεις της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών για την περιβαλλοντική πολιτική της ΕΕ και του ΙΜΟ εντείνονται, με τον πρόεδρο της ΕΕΕ να παραχωρεί διαδικτυακή συνέντευξη στην Ελεύθερη Ώρα, το Μακελειό και την Προλεταριακή Σημαία, οργισμένος για τον πόλεμο που δέχεται η ελληνική ναυτιλία. Σε υποστήριξή του σπεύδουν η ΠΕΝΕΝ, όλα τα αλλοδαπά πληρώματα που απασχολούνται στα πλοία των μελών της ΕΕΕ και ο Εξωραιστικός Σύλλογος Καβάσιλων Ηλείας, «Ο Οσία Θέκλα».  

 

Οκτώβριος

Εγκρίνεται από τον ΥΕΝ η παχυλά αυξημένη επιδότηση του Κεφαλονιά για την ερχόμενη δρομολογιακή περίοδο και τα επόμενα 50 χρόνια μετά από αυτήν, σε αντάλλαγμα η τεχνική και επιχειρησιακή διαχείριση του πλοίου περνά στο ΥΕΝ. Δημιουργείται καινούριος κλάδος στο ΥΕΝ για το Κεφαλονιά σε τροπολογία που περνά με τη διαδιασία του κατεπείγοντος στη Βουλή, μέσα σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας που καταργεί τα ελληνικά από τα σχολεία. Όλα τα κόμματα καταψηφίζουν το νομοσχέδιο στο σύνολό του, εκτός από την τροπολογία για το Κεφαλονιά.

 

Επιτέλους ολοκληρώνεται η μετασκευή του Mishi της SAOS Ferries αλλά και η ψηφοφορία για το καινούριο του όνομα. Με γνώμονα το γεγονός ότι η κατάσταση στην ελληνική ακτοπλοία έχει φτάσει στο «Παναγία Βόηθα», ο Μανούσης ονοματίζει το καινούριο του πλοίο «Παναγία Ελεούσα Τρικουκιώτισσα Ελέησον Ημάς» και αρχίζει να δηλώνει συμμετοχή σε όλες τις άγονες. Τα βύσματα των άλλων όμως είναι πολύ πιο δυνατά, οπότε στο τέλος συμβιβάζεται με το Ιεράπετρα – Καζαμπλάνκα με προέκταση μιά φορά το μήνα για Πράσινο Ακρωτήριο, γραμμή που εν τω μεταξύ έχει εγκρίνει ο Πλακιωτάκης πρίν αποχωρήσει.

 

Νοέμβριος

Η ΕΕΕ σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο προκρίνει νέα επαναστατική φόρμουλα για βιοκαύσιμο που αναμένεται να λύσει το ενεργειακό θέμα της ναυτιλίας για τα επόμενα 100 χρόνια. Στην αρχή η φόρμουλα παραμένει μυστική όμως στο podcast Φως Στα Double Bottom με τo Nick the Greek διαρρέει πως το νέο καύσιμο είναι ένα μείγμα πολτού μουσακά, ούζου Γιαννατσή με φασόλια γίγαντες και διοξειδίου του παστουρμά.  

 

Η Creta Cargo Lines σε εκδήλωση που γίνεται στο Lagos της Νιγηρίας κερδίζει το βραβείο της Ακτοπλοικής Εταιρείας της χρονιάς για το 2022 στον Κόλπο της Γουινέας. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ενδεδυμένοι με παραδοσιακές ενδυμασίες της χώρας δηλώνουν έτοιμοι να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της νέας εποχής και να ανανεώσουν το στόλο τους στην περιοχή με -πλήρως ανακαινισμένα- πλοία κάτω των 50 ετών.

 

Δεκέμβριος

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΥΕΝ από οργισμένα μέλη του Shipfriends που ζητούν επιτακτικά την επαναφορά των δημοσκοπήσεων στο φόρουμ για το έτος 2022. Οι Polmyt και Neptune δέχονται αντιπροσωπεία τους που αποτελείται από μια τριμελή επιτροπή από 5-6 άτομα και δεσμεύονται την άμεση επαναφορά των δημοσκοπήσεων, και μάλιστα αναδρομικά. Οπότε στο site τρέχουν δημοσκοπήσεις και για το 2021 και για το 2022

 

Μετά από 3 χρόνια ταλαιπωρίας, το ΠΑΣΟΚ κηρύσσει το τέλος της πανδημίας, ένα τέλος που έρχεται μαχαίρι με την κυκλοφορία ενός μαγικού χαπιού, προιόν χημικής διαδικασίας σε αποστακτήριο στο Καματερό που συνήθως ενόθευε Johnny Walker. Το ΠΑΣΟΚ κηρύσσει 3ετή εθνικό εορτασμό και με νομοθετικό διάταγμα αποφασίζει τη λειτουργία όλων των νυχτερινών κέντρων 7 μέρες την εβδομάδα, εντάσσοντάς τα σε πρόγραμμα επιδότησης ώστε να μπορεί να τα απολαμβάνει με μικρό κόστος ο λαός.

 

Αυτά για φέτος αγαπητά μου παιδιά τις καλύτερες ευχές μου για Μη Χειρότερα. Κι ένα τραγουδάκι σπέκερε ντι σπέσιαλ:

 

 

Link to comment
Share on other sites

Αναμφίβολα Εξαιρετικός  ο καζαμίας .

Μία ερώτηση μονάχα. Ο Θέμης Αδαμαντίδης πως καταφέρνει και ξεγλυστράει από τον Ιούνιο και μετά??? Θα εκλείψουν οι τράπουλες και τα κόκκαλα από την αγορά ή στην τελευταία του σύλληψη αντί για κατάθεσή στον διοικητή του Α.Τ Κυψέλης , ομολογεί σιγοτραγουδώντας το ακόλουθο άσμα:😂

 

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητέ φίλε @Nick the Greek, απλά δεν υπάρχεις!!!

Είμαι στο σπίτι σε ταυτόχρονη τηλε-εργασία με τη γυναίκα μου και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έχω ξεραθεί στα γέλια. 

Επέλεξα, με πολλή δυσκολία η αλήθεια είναι, τα τρία καλύτερα, κατά την άποψή μου, σημεία του Καζαμία, αυτά που παραλίγο να ρίξω τον καφέ στην οθόνη του υπολογιστή διαβάζοντας τα!

Πρόταση και για δημοσκόπηση: Να επιλέξουμε τις τρεις καλύτερες προτάσεις-σημεία από τον Καζαμία του Nick και στη συνέχεια το ένα και καλύτερο, τι λες @proud_ionian;

 

20 hours ago, Nick the Greek said:

υπόσχεται μια ριζοσπαστική πολιτική στον τομέα της ακτοπλοίας με επίκεντρο τον άνθρωπο, τον εφοπλιστή, τον επενδυτή, γύρω από ένα πλαίσιο επαναπρσδιορισμού της ετεροχρονισμένης δομικής αντιπαλότητας μεταξύ των εμπλεκομένων

Για εμάς τους ... σιτεμένους μας γύρισες χρόνια πίσω, στο παλιό ΠΑΣΟΚ το ορθόδοξο και τον Ανδρέα Παπανδρέου, τότε που, λίγο πολύ, ακολουθούνταν η συγκεκριμένη φρασεολογία και όλοι ήταν ευχαριστημένοι...

20 hours ago, Nick the Greek said:

Το Kefalonia Press δημοσιεύει αποκλειστικές φωτογραφίες από το δωμάτιο ξενοδοχείου του Θεοδόση στο Μακεδονία Παλλάς, που επιλέχθηκε συγκεκριμένα για να θυμίζει τις μακέτες από τις καμπίνες του Σμύρνα.

Το τρολάρισμα προς τις πρακτικές των μέσων ενημέρωσης είναι υψηλότατου επιπέδου, ειλικρινά άπειρα respect για το πως έκανες τη σύνδεση!

20 hours ago, Nick the Greek said:

Στην αρχή η φόρμουλα παραμένει μυστική όμως στο podcast Φως Στα Double Bottom με τo Nick the Greek διαρρέει πως το νέο καύσιμο είναι ένα μείγμα πολτού μουσακά, ούζου Γιαννατσή με φασόλια γίγαντες και διοξειδίου του παστουρμά.

Τα λόγια εδώ περιττεύουν...διοξείδιο του παστουρμά!!! Ισοπέδωσες όλο το sustainability management!!!

Εκτός συναγωνισμού το παρακάτω:

21 hours ago, Nick the Greek said:

Ο Θέμης Αδαμαντίδης συλλαμβάνεται σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη.

Να είσαι πάντα καλά Nick, να γράφεις τους Καζαμίες και να τους απολαμβάνουμε όλοι οι υπόλοιποι!

Link to comment
Share on other sites

On 12/29/2021 at 4:27 PM, Nick the Greek said:

Απρίλιος

Εν όψει της επικείμενης δρομολόγησης του Smyrna, Θεοδόσης και στελέχη της Levante κάνουν νέα περιοδεία, αυτήν τη φορά στη Θεσσαλονίκη. Το πρόσωπο της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη πια είναι ο Πανίκας Ψωμιάδης που μόλις έχει θριαμβεύσει στη Φάρμα και μαζί του τα στελέχη της Levante περιοδεύουν στα Λαδάδικα όπου και καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες λεχματζούν και μπουγάτσα με κιμά. Το Kefalonia Press δημοσιεύει αποκλειστικές φωτογραφίες από το δωμάτιο ξενοδοχείου του Θεοδόση στο Μακεδονία Παλλάς, που επιλέχθηκε συγκεκριμένα για να θυμίζει τις μακέτες από τις καμπίνες του Σμύρνα.

αυτο... ετσουξε :D 

η Levante μπηκε στον κοπο να απαντησει στον @Nick the Greek, μέσω του kefalonia press. Για την ακριβεια δημοσιευει τις μακετες.:D

Quote

Η ανάρτηση είναι αφιερωμένη εξαιρετικά στους shipfriends που τόσο μοχθούν για ένα αποκλειστικό αλλά δεν τους το φέρνει το κύμα …. Φυσάει Βαρδάρης από εκεί… ενώ από εδώ με τον Λεβάντε,  πάμε πρίμα ![...]

Ευχόμαστε η νέα χρονιά να τους φέρει Υγεία και κανένα αποκλειστικό … Εν τω μεταξύ κάπου κατά τον Απρίλη ραντεβού στα Λαδάδικα…

Ειχα σκοπο να γραψω οτι διαχρονικα, οι καζαμιες επιβεβαιωνονται, οχι βεβαια στα φανταστικα γεγονοτα (εχε γινει και αυτο), αλλα στην ουσια των προβλεψεων.

Τωρα ο καζαμιας επιβεβαιωθηκε και στις μακετες

Καποτε η ΝΕΛ ειχε περιλαβει σε δελτιο τυπου, ποστ του @Neptune και ειχε συμπεριλαβει μεχρι και την τοτε υπογραφη του. Τωρα παιζουν μακετες :D 

_____________________________________

@Z.Gk. απο τον λαο, με τον λαο, για τον λαο :P 

(αλλαξα θεμα, για το ΠΑΣΟΚ μιλαω, οχι για τη Levante. Μην μπερδευτει κανεις)

Edited by proud_ionian
their master's voice
Link to comment
Share on other sites

Να ναι φουλ στην ειρωνεία προς το forum και να το χουν πρώτη είδηση χτες το συγκεκριμένο άρθρο, δεν το λες και αντιμετώπιση με χιούμορ.

Αλλά τι περίμενες εσύ από το συγκεκριμένο site; Πιο πολύ κακό έχουν κάνει στη Levante τόσα χρόνια παρά καλό.

Γελάει ο κόσμος μαζί τους εδώ στο νησί!

Link to comment
Share on other sites

Συντροφοι, αρκετα ασχοληθηκαμε;)

Το παρεθεσα για να γελασουμε και οχι για να χαλαστουμε.

______________________________________________________________

Προσωπικα ασχολουμαι με τον υπολοιπο καζαμια. ραβω το ζιβαγκο της ορκωμοσιας:P

Θα δωσω πολιτικο ορκο με το χερι πανω στην original διακυρηξη της 3ης Σεπτεμβρη, την οποια θα κρατα ο @Nick the Greek:D

On 12/29/2021 at 4:27 PM, Nick the Greek said:

Ιούλιος

Ο Proud Ionian ορκίζεται Υπουργός Ναυτιλίας φορώντας ζιβάγκο και στις προγραμματικές του δηλώσεις υπόσχεται μέτρα για την εκ βάθρων αναδιοργάνωση του κλάδου ακτοπλοίας με επίκεντρο το νησιώτη, τον επαγγελματία του τουρισμού, τον Αντώνη το βαρκάρη το σερέτη, γύρω από ένα πλαίσιο πράσινης ανάπτυξης και ριζοσπαστικής ανενέωσης του συμβολαίου με το λαό που είχε συνάψει προεκλογικά.

Link to comment
Share on other sites

On 12/29/2021 at 4:27 PM, Nick the Greek said:

Το Kefalonia Press δημοσιεύει αποκλειστικές φωτογραφίες από το δωμάτιο ξενοδοχείου του Θεοδόση στο Μακεδονία Παλλάς, που επιλέχθηκε συγκεκριμένα για να θυμίζει τις μακέτες 

Πάντως αν τους κάνει η μακέτα, ας μιμηθούν την μοκέτα.

H originale μοκέτα Μακεδονία Palace.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...