Jump to content
Shipfriends

Saos Ferries


Recommended Posts

Ο Μανουσης παντως εκανε το 1-0.
Όχι και 1-0, φαλάγγι τους έχει πάρει ο Μανούσης και βάζει το ένα γκολ πίσω απ' το άλλο.

Η ΝΕΛ και ο Βεντούρης πληρώνουν τώρα την υπεροπτική συμπεριφορά της ΝΕΛ απέναντι στην Χίο. Ο Μανούσης εκμεταλλεύτηκε σωστά την δυσαρέσκεια της Χίου και δρέπει τώρα τους καρπούς. Τώρα αν αυτό είναι για καλό, δεν ξέρω. Ο χρόνος θα δείξει.

Πάντως σωστά ο Μανούσης εκτίμησε ότι η Αχίλλειος πτέρνα της ΝΕΛ είναι η Χίος και την χτυπάει εκεί. Προς το παρόν δεν μπορεί ακόμα να την χτυπήσει μέσα στο σπίτι της, αλλά δουλεύει μεθοδικά και εκεί.

.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 805
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Αυτή τη στιγμή το σκορ είναι 1-1 αφού να θυμίσω ότι πριν από 1 ή 2 έτη ο Βεντούρης είχε πάρει τα χρυσοφόρα επιδοτούμενα των Κυκλαδων με το Π. Τήνου και το Π. Χοζοβιώτισσα στη θέση του QUEEN MARY. Για πλοίο τώρα που το ξανασκέφτομαι, το ΑΡΣΙΝΟΗ ταιριάζει γάντι, και η γραμμή για Σαμοθράκη χρειάζεται νέο πλοίο.

Link to comment
Share on other sites

Ναι αλλά πρέπει να δείξουμε ότι αυτή η κόντρα κρατάει χρόνια ( :( ) και είναι το μόνο έργο που παίζεται αυτή τη στιγμή στην ακτοπλοία και δεν ξέρουμε το αποτέλεσμα.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Με αφορμη αυτο που λεει ο Ηλιας να πω οτι η Σαος εχει πλεον Γουλιωτη, Τζωρτζη, και Δημητριαδη αρχιμηχανικους. Εχουν αυξηθει τα βαπορια και οι υποχρεωσεις. Τωρα μπαινουμε στο μεγαλο λιμανι οποτε πρεπει να βαλουμε τα καλα μας

Link to comment
Share on other sites

Παντως Σαος = Μανουσης = Κυβερνηση. Οτι γουσταρει κανει πλακα πλακα... Μπηκε και στον Πειραια και σε λιγο θα ειναι κυριαρχο σινιαλο

Link to comment
Share on other sites

Αφού δεν έχουν εγκριθεί τα δρομολόγια, τι να βάλουν ρε Κάλυμνε?

Πάντως έβαλαν το πλοίο στα πλάνα τους, πάλι καλά.

Bye the way, πέρασε 1 βδομάδα από την είσοδο του πλοίου στο Μεγάλο Λιμάνι και ακόμα κοκό τίποτα. Πότε με το καλό το ΣΑΣ?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ / ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2005

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε από προσωπικό του Β΄ Λιμενικού Τμήματος/ Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, χθες το απόγευμα πριν τον απόπλου, στο Φ/Γ - Ο/Γ πλοίο «ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΡΗΜΝΙΩΤΙΣΣΑ» Ν.Π. 10597, διαπιστώθηκε ότι επί του πλοίου επέβαιναν 17 επιβάτες, δηλαδή 5 επιπλέον άτομα από τον μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό επιβατών σε Φ/Γ-Ο/Γ πλοίο.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κ.Λ.Π. διενεργείται προανάκριση κατά την τακτική διαδικασία.

Από το ΑΠΕ.

Αυτό, για να μην λένε ορισμένοι ότι η ΣΑΟΣ είναι στο απυρόβλητο και δεν την ελέγχουν!

ΥΓ. Πότε θα ανακοινώσει ο κος Μανούσης την δρομολόγηση των 2 νέων πλοίων που θα αγόραζε για Χίο-Μυτιλήνη?

Link to comment
Share on other sites

Καποιο λαθος (επιτελους :D ) βρηκα στο OPENSEAS δινει το ΑΡΣΙΝΟΗ καποιες μερρες απο ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ προς ΛΗΜΝΟ με διαρκεια ταξιδιου 45 λεπτα :D ........

Στο site της ΣΑΟΣ δεν υπαρχει τετοιο δρομολογιο , ουτε για το ΑΡΣΙΝΟΗ αλλα ουτε και για το ΚΑΒΕΙΡΟΣ , που φανταστηκα οτι θα ηταν .....

Υπαρχει στην ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ κανα αλλο υδροπτερυγο που κανει δρομολογια ????

Απο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ δε δινει αντιστιχο δρομολογιο !!!

Link to comment
Share on other sites

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΟΝΑ ΜΑΙΡΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ? ΗΡ8Ε ΓΥΡΩ ΣΤΗΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Κ ΕΔΕΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΟΥ ΕΔΕΝΕ Κ Ο ΕΡΜΗΣ, ΑΚΟΜΑ Κ ΜΕ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΕ Κ ΕΝΑ ΡΥΜΟΥΛΚΟ... ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΧΕ ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΑ!!!!

Link to comment
Share on other sites

Ο Φωτης Μανουσης πηρε κι αλλα δυο!! και ετοιμαζεται και για αλλα δυο!! Καλα πως τα καταφερνει και βρισκει λεφτα να αγοραζει του κοσμου τα πλοια!!???....Ενας θεος ξερει....Τα δυο που πηρε ειναι το LADY OF MAN, μαλλον ο αντικαταστατης του ΝΟΝΑ ΜΑΙΡΗ, ειναι του 1976.... και το αλλο ειναι ενα γιαπωνεζικο ferry!!!! :D:D:D:D:D wow!!!!!!!. Πρεπει να ειναι ενα απο τα δυο, το WAKANATSU OKINAWA η' το KARYUTSI OKINAWA της RKK LINES!!! Τα αλλα δυο πρεπει οπως ανεφερε γνωστο περιοδικο μας!! Τα SANSOVINO και PALLADIO.... Ειναι ετοιμος το αφεντικο της SAOS να τους φαει ολους!!!........ :eek::eek:

Link to comment
Share on other sites

Εγώ δεν έχω δεί κάπου για τις παραπάνω αγορές απλώς θεωρώ σαν δεδομένα όσα γράψατε και βάσει αυτών θα πω δυό πραγματάκια.

Τα SANSOVINO και PALLADIO της siremar είναι δρομολογήμενα και είναι στο πρόγραμμα μέχρι τις 30/9/2005.

Το SANSOVINO κάνει δρομολόγιο από Porto Empedocle (Σικελία) για τα νησιά Linosa και Lampedusa με επιστροφή.

Δείτε τα δρομολόγια εδώ.

Το PALLADIO κάνει δρομολόγιο από Milazzo (Σικελία) –νησιά του Αιόλου-Νάπολη.

Δείτε τα δρομολόγια του εδώ.

Γενικά φαίνονται συμπαθητικά έως πολύ συμπαθητικά πλοία και το μόνο που βρίσκω μείον είναι η ταχύτητα τους. Με μια πρόχειρη ματιά στους χρόνους των δρομολογίων είναι γύρω στα 16 μίλια.

Με τέτοια ταχύτητα μόνο για επιδοτούμενη άγονη κάνουν και πάντως όχι για ΠΕΙ-ΧΙΟ-ΜΥ.

Βεβαίως η γνώμη μου βασίσεται στις φωτογραφίες και δεν ξέρουμε πως είναι εσωτερικά και μηχανολογικά.

Τώρα όσον αφορά τα Γιαπωνέζικα (μπρρρρ… ) που ανέφερε παραπάνω ο καραβολάτρης, μάλλον είναι η χαρά του Περάματος (από τις μετασκευές που θα χρειασθούν).

Άφησα για τελευταίο το καλυτερότερο !

Αν και ακολούθησα την συμβουλή του gpan και πήρα τα χάπια μου δεν το απόφυγα το σοκ!

Ίσως έπρεπε να πάρω όλο το κουτί!

Αυτό το πλοίο ( Lady of Mann) είναι από αυτά που λένε ότι «ο ναυπηγός που το σχεδίασε αυτοκτόνησε μόλις είδε το έργο του»!

Τέλος, σε όλα τα παραπάνω δεν είδα πουθενά τα 2 πλοία (τύπου Διαγόρα) για την γραμμή Πει-Χίο-Μυ.

Ίσως να είναι η επόμενη αγορά! Με την φόρα που πήρε το αφεντικό…

Link to comment
Share on other sites

Μεγάλη πρόσφορα στους επιβάτες που είχαν βγάλει εισιτήριο με το Νόνα Μαίρη!!! Ταξίδεψαν οι άνθρωποι με το ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ δωρεάν καθώς και θα τρώγανε τσάμπα!! Βέβαια το φαγητό θα ήταν λιγάκι λιτό!! Από ότι άκουσα μακαρόνια με κιμά!!! Και όλα αυτά βγήκαν από το στόμα (και όχι μόνο!!) ;);) της κόρης του κου. Μανουση, δεσποινίς Μαρία Μανουση :eek::) !!! Που πρόσφερε άπλετα το χαμόγελο της στο ταλαιπωρημένους επιβάτες!! Και τους πρότρεψε να κάνουν και μια βουτιά και για αυτήν!! :eek::eek:

Να συμπληρώσω ότι το Παναγία Κρημνιωτισσα θα κάνει σήμερα το δρομολόγιο στις 18:00 και αύριο θα κάνει έκτακτο δρομολόγιο πάλι από Πειραιά για Χίο Μυτιλήνη στις 24:00!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...