Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Το Παναγία Ευαγγελίστρια (IMO No: 9289879) είναι νέα αγορά της εταιρείας Star Gem Maritime Co με έδρα τη Βάρη. Το Παναγία Ευαγγελίστρια έχει ναυπηγηθεί το 2004 στο ναυπηγείο Medylmaz στο Karadeniz Eregli στη Τουρκία με το όνομα Lady Gio και άνηκε στην Red Fish Cruises με έδρα τη Κατάνια.

Η έδρα της εταιρείας μας δείχνει ότι είναι η εταιρεία του κ. Γαλανού, που είχε το Παναγία Σπηλιανη μέχρι πρόσφατα. Που έχει επίσης το Μεγαλόχαρη, το Οσία ΜΕθοδια και το Ψαρά Γκλορυ.

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

Ποιο πολύ φέρνει σε θαλαμηγό.Όπως και να έχει φαίνεται ένα αρκετά αξιόλογο σκάφος.Αν δρομολογηθεί σε γραμμή στο Αιγαίο φαντάζομαι πως θα πρέπει να μετασκευαστεί η πρύμη ώστε να πέρνει μερικά ιχ.Μένει να δούμε με ενδιαφέρον πως σκοπεύει η εταιρεία του να το αξιοποιήσει.

Edited by nomikos
Link to comment
Share on other sites

  • Nick the Greek changed the title to Παναγία Ευαγγελίστρια (IMO 9289879)
  • 4 months later...
  • 1 month later...

Το Παναγία Ευαγγελίστρια αναμένεται να ολοκληρώσει τα δρομολόγια του στη γραμμή Ψαρά Χίο και θα μεταδρομοληγηθει στη γραμμή Νίσυρο Κω, που θα είναι η τακτική του δρομολόγηση.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 5 months later...

Τραυματισμός επιβάτιδος στο Ε/Γ-Ο/Γ Παναγία Ευαγγελίστρια στη Ρόδο 

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Ρόδου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ¨ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ¨ Ν. Π. 12734, ότι κατά τη διάρκεια της επιβίβασης προς ν. Τήλο, τραυματίστηκε 66χρονη αλλοδαπή επιβάτιδα στα δάκτυλα των κάτω άκρων.

Η ανωτέρω, μεταφέρθηκε με ιδιωτικό μέσο στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 4 weeks later...

Το Παναγία Ευαγγελίστρια σταμάτησε τη Κυριακή τα δρομολόγια του στη Νίσυρο και ήρθε σήμερα στο ναυπηγείο της Μεγατεχνικα για τον δεξαμενισμο του, αφού έκανε ενδιάμεση στάση στη Σύρο.

Να δούμε εάν η φήμη που ήθελε την Jadrolinija να ενδιαφέρεται για το πλοίο ισχύει τελικά.

Link to comment
Share on other sites

Διαμαρτυρία του Δημάρχου Νισύρου για την απόσυρση του πλοίου “Παναγία Ευαγγελίστρια” από τη γραμμή Νισύρου-Κω

Quote

Μετά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την ξαφνική απόσυρση του πλοίου “Παναγία Ευαγγελίστρια” απο τη γραμμή Νισύρου-Κω, ο Δήμαρχος Νισύρου Χριστοφής Κορωναίος έστειλε επιστολή στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστο Στυλιανίδη την οποία κοινοποίησε και στον υφυπουργό Γιάννη Παππά.

Σε επικοινωνία με το γραφείο του υπουργού και με τον υφυπουργό κ. Παππά, τον διαβεβαίωσαν ότι θα επιληφθούν του θέματος άμεσα.

 

384122051_625014826482532_3446265779505464057_n.jpg

Τις τρεις πρώτες ημέρες που είχε σταματήσει τα δρομολόγια του το Παναγία Ευαγγελίστρια, έκανε το τουριστικό Άγιος Κωνσταντίνος (Ν. Καλύμνου 86) τα δρομολόγια του από τη Νίσυρο για τη Κω στις 17-18-19/9/23. Από τις 20 Σεπτεμβρίου έχουν σταματήσει τα δρομολόγια ολοκληρωτικά. Μια λύση θα μπορούσε να δώσει το Ολύμπιος Ερμής εάν είναι έτοιμο, αλλιώς θα πρέπει να καταφύγουν σε μια λύση όπως παλιότερα με το Joy Star.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...