Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  

On 1/9/2019 at 9:43 AM, Panagia Ekatontapiliani said:

Ο όμιλος Norwegian Cruise Line Holdings Ltd παρήγγειλε δυο νέα κρουαζιερόπλοια για λογαριασμό της Oceania Cruises στο ναυπηγείο της Fincantieri με κόστος 1 δις ευρώ. Τα δυο νέα πλοία της σειράς Allura Class θα έχουν χωρητικότητα 67000 τόνους, 1200 επιβάτες και αναμένεται να παραδοθούν το 2022 και το 2025 αντίστοιχα.

Η Oceania Cruises ανακοίνωσε το όνομα του πρώτου πλοίου της κλάσης Allura που θα ναυπηγήσει στο ναυπηγείο FIncantieri στο Sestri. Το πλοίο θα πάρει το όνομα Vista ( IMO No: 9876957) με yard No: Fincantieri Sestri 6308 με παράδοση το 2023.

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • Nick the Greek changed the title to Vista (IMO 9876957)
  • 1 month later...
  • 1 year later...

Αποβίβαση ασθενούς από το Κ/Ζ Vista στη Πύλο

Quote

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πύλου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ότι 88χρονη αλλοδαπή επιβάτιδα του Κ/Ζ πλοίου ''VISTA'' σημαίας Marshall Islands, το οποίο βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή 23 ν. μ. δυτικά της Πύλου, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Η Ε/Γ-Λάντζα «ΣΑΝΤΙΝΟ» Ν. Πύλου 34 αποβίβασε την 87χρονη στον λιμένα Πύλου, από όπου διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Πύλου και εν συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ το πλοίο απέπλευσε προς συνέχιση του δρομολογίου του.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 6 months later...

Και μια πρώτη ματιά του πλοίου στην gallerie μας σε καλοκαιρινή του επίσκεψη στον Πειραιά. Για τα δεδομένα των σύγχρονων κρουαζιεροπλοίων, δεν είναι και τόσο άσχημο. Μου αρέσει ένα μικρό ανοιχτό ντέκ που έχουν στην πρύμη που καλύπτεται από κάποιου τύπου κάλυμμα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...