Jump to content
Shipfriends

Elyssa (IMO 9208007)


Recommended Posts

Θεματάκι για ένα από τα roro που δεν το βλέπουμε και τόσο συχνά. Εγώ το πέτυχα εδώ τον Ιούνιο του 2018 στο Livorno, σε Σαββατιάτική του αναχώρηση με προορισμό την Τύνιδα. Είναι ωραίο το άσπρο του, φτάσαμε να βλέπουμε άσπρο πλοίο και να μας κάνει εντύπωση. Είναι προιόν του Flensburg(712) από το 2000 με 2 μηχανές Caterpillar και 2,640 γραμμικά μέτρα φόρτωσης σε 3 ντέκ για 180 περίπου trailers. Είναι από το 2010 στην υπηρεσία της Cotunav αφού έχει περάσει από την UN Roro σαν UND Karadeniz και από την Norfolk Line σαν Maersk Voyager. Εκτελεί δρομολόγια σε όλες τις γραμμές της εταιρείας από την Τυνησία για τη Γαλλία και την Ιταλία, τις Δευτέρες το πετύχαινε κανείς συνήθως στη Γένοβα.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στην Tuzla το πλοίο, όσο θυμάμαι η Cotunav δε συνηθιζει να στέλνει τα πλοία της εκεί για δεξαμενισμούς κλπ. Να άλλαξαν συνήθειες ή μήπως τυχόν να βάζει κανένα scrubber? Θα το δούμε αυτό εν καιρώ, εμείς να το δώσουμε ένα ακόμη στιγμιότυπο του πλοίου σε προσέγγισή του στη Genova, μπορεί να διακρίνει κανείς το φορτηγομάνι στο επάνω ντέκ. Και μια κατάπλωρη κατά την αναχώρηση.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 8 months later...

Αυτές τις μέρες δεξαμενίζεται στα ναυπηγεία της Menzel Bourguiba (δίπλα στη Bizerte). Καιρός ήταν, όπως μπορεί να δει κανείς στη φωτογραφία του Nick παραπάνω, ήταν σε πολύ κακή κατάσταση εξωτερικά.

Edited by BS CHIOS
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...