Jump to content
Shipfriends

Blue Star Paros (IMO 9241774)


Recommended Posts

  • Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Γιατί θα δυσκολευόταν το Χίος στις μικρές Κυκλάδες αλλά και το Νάξος έπρεπε να συντηρηθεί και το πλήρωμά του να ξεκουραστεί.

Edited by nomikos
Link to comment
Share on other sites

Το θυμάμαι το Χίος να μπαίνει στην Σχοινούσα το μικρό διάστημα που έκανε τη γραμμή.... Ηταν λίγο στενό το λιμάνι 😁Αλλά για 15-20 μέρες δεν νομίζω να υπήρχε θέμα.... 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

20αρησε σημερα κ δε το πηραμε χαμπαρι πως περασαν τα χρονια  εκεινου κ τα δικα μας😂😂😂

Πρωτο ταξιδι λοιπον πριν 20 χρονια για το πλοιο που εχει γυρισει ολο το Αιγαιο σαν ενα αλλο Ρομιλντα  

Link to comment
Share on other sites

Πέρασαν τα χρόνια όντως πολύ γρήγορα,20 χρόνια και ακόμα το έχουμε στο μυαλό μας σαν κάτι καινούριο.Πολλά ταξίδια άλλοτε μόνοι και άλλοτε στοιβαγμένοι.Πολλά παιχνίδια τα τότε παιδιά στους χώρους του,εκδρομές με το σχολείο,ταξίδια με τις ομάδες πιο μετά.Ακόμα θυμάμαι τη μερίδα πατάτες από τα Goodys που είχε μόνο 2 ευρώ και έκανε θραύση τα μπαλονάκια στις τουαλέτες(όσοι θυμούνται θα καταλάβουν..) που επίσης έκαναν θραύση πάλι με 2 ευρώ,τη μυστική είσοδο στη διακεκριμένη,τις κρύες νύχτες στον ανεμοθώρακα στο ντεκ της γέφυρας.Με καλή παρέα πάντα.. :) .Άπειρες αναμνήσεις από αυτό και το αδελφό του.Ταυτίστηκε απόλυτα με τη Παροναξία.

Edited by nomikos
Link to comment
Share on other sites

Εννοείτε ίςα ισα που το Χίος είναι πιο δυνατό αλλά για εμάς το Blue Star Paros μετα την αποχώρηση του Ιθάκη είναι ένα πλοίο το οποίο πραγματικά έχουμε αγαπησει  και η αλήθεια είναι ότι μας έλειπε  κιολας 

 

υγ παρατήρησα ότι το Χίος οι αεροπορικές δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση του Παρος θα πω εινα σε πολύ καλύτερη κατάσταση 

 

Καλο Βράδυ !!!!

Edited by ships.greece
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Ταξίδι στις 27/8 από Τήνο για Πειραιά με το πλοίο , άφιξη στο νησί 14:45 όπου πήρε γύρω στους 200 επιβάτες και 50 ΙΧ , το πλοίο ήταν μισογεμάτο από Μύκονο σε γενικές γραμμές καθαρό και καλοσυντηρημένο , ο χαμός έγινε με την άφιξη του πλοίου στην Συρο όπου επιβιβάστηκαν 100+ΙΧ και 400 περίπου επιβάτες το πλοίο ξαφνικά έγινε ασφυκτικά γεμάτο το πλήρωμα εξυπηρετικότατο στους επιβάτες και στα άτομα με ειδικές ανάγκες και μαλιστα στην άφιξη στον Πειραιά το πλήρωμα οργάνωσε πολύ καλά την αποβίβαση των οχημάτων και των επιβατών αφού έβγαλε ξεχωριστή ανακοίνωση για τους επιβάτες του κάθε παταριού καθώς και για τους πεζούς , κατά την γνωμη μου ισως το καλοκαίρι ήταν αναγκαία η δρομολόγηση ενός εκ των Blue Star Mykonos ή Δήλος από θέμα χωρητικότητας . 

Edited by cyclades_shipping
Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς τα έχουμε ξαναπεί..τουλάχιστον τα καλοκαίρια, τα μικρά τα μπλουσταράκια είναι λίγα για την γραμμή. Το Μύκονος είναι Ταμάμ για Συροτηνομυκονία, και με την ταχύτητα που πιάνει ας πηγαίνει και Ικαρία την μια μέρα και Σάμο την άλλη να εξυπηρετεί κι εκεί..προλαβαίνει άνετα. 

Link to comment
Share on other sites

Πολλά συγχαρητήρια στο πλήρωμα του πλοίου. Όλοι πολλοί ευγενικοί και πρόθυμοι να βοηθήσουν (ειδικά τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα). Επίσης, είναι το μοναδικό πλοίο στο οποίο απαγορεύουν την είσοδο στους επιβάτες χωρίς μάσκα ,ενώ γίνεται και συχνη ενημέρωση από τα μεγάφωνα(μέχρι και στον ηλεκτρονικό πίνακα αναφέρεται η υποχρεωτική χρήση μάσκας). Μπράβο και πάλι μπράβο.

Link to comment
Share on other sites

Η αλήθεια είναι λίγο μπέρδεμα, γιατί το πλοίο διαθέτει ανοιχτούς χώρους αλλά για να βρεθείς εκεί, πρέπει πρώτα να περάσεις από κλειστούς χώρους (συνωστισμό κτλ) οπότε πιστεύω ισχύει κανονικά η χρήση μάσκας στα πλοία.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...