Jump to content
Shipfriends

Θεοφάνεια 2021


Recommended Posts

1 hour ago, proud_ionian said:

To Aίγιο σερνει το χορο της ανυπακοης :P 

 

Καλη φώτιση και χρονια πολλα σε όλους . 

Αναμενόμενο οτι πυρηνας του αντάρτικου θα ήταν το Αιγιο .  εκτος του ότι ο ένας είναι χριστιανός κι ο άλλος μωαμεθανός , κατα τα λοιπά ο Αμβροσιος και το πνευματικό του τέκνο ο Ιερωνυμος δεν έχουν  καμια διαφορά από τον Αγιατολάχ Χομεϊνί . 
 

 

Link to comment
Share on other sites

Για μένα η συνολική τους αντιμετώπιση στο θέμα του ιού είναι τραγική. Άσε το κομμάτι των σχέσεων με το κράτος. Απεβίωσαν 4 ιεράρχες λόγω του ιού, νόσησαν σοβαρά ο Αρχιεπίσκοπος, ο Αλβανίας Αναστάσιος που οι ίδιοι λένε πως είναι άγια μορφή της πίστης. Σίγουρα αρρώστησαν και πέθαναν και άλλοι χαμηλόβαθμοι ιερείς. Μόνο και μόνο από σεβασμό σε αυτούς τους ανθρώπους που πλήρωσαν το τίμημα, θα έπρεπε να είναι λιγότερο αλλαζόνες. Όταν λοιπόν δε σέβονται οι ίδιοι τους νεκρούς τους, έχουν την απαίτηση να τους σεβαστούν οι υπόλοιποι?

Link to comment
Share on other sites

13 hours ago, Nick the Greek said:

 Όταν λοιπόν δε σέβονται οι ίδιοι τους νεκρούς τους, έχουν την απαίτηση να τους σεβαστούν οι υπόλοιποι?

Αυτο φίλε ξανα πέστο !!! Εδώ βγαίνει ο Αθηναγόρας, ο μητροπολίτης ιλιου, αχαρνων και Πετρουπόλεως κι  εκπρόσωπος της διαρκούς  Ιερας συνόδου και λέει ότι είμαστε 82 , νοσήσαν οι 6 και χάθηκαν οι 2, κοιτάξτε αναλογία ... 

Μιλάμε για μια ντροπιαστική στατιστική ανάλυση και για πλήρη ασέβεια προς τους θανόντες συναδέλφους τους!!! 

Link to comment
Share on other sites

Ο αμβροσιος ειναι γνωστός στο πανελλήνιο για τις ακραίες απόψεις του και για τα σόου που δίνει κάθε λίγο και λιγάκι. Ο περισσότερος κόσμος του έχει γυρίσει την πλάτη ωστόσο έχει κάποιους αυλικούς που τον ακολουθούν πιστά και τον υποστηρίζουν ότι και να κανει.Ο καινουριος όπως τον χαρακτήρισε και ο ανιβας είναι το πνευματικό του τέκνο οπότε και κάνει τα ίδια και χειρότερα. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...