Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Μηχανική βλάβη Φ/Γ-Ο/Γ στη Μύρινα

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μύρινας από τον Πλοίαρχο του Φ/Γ-Ο/Γ “ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ” Ν. Χίου 462, το οποίο είχε αποπλεύσει από τον οικείο λιμένα, ότι παρουσίασε βλάβη στα χειριστήρια των κύριων μηχανών και θα επέστρεφε στον λιμένα Μύρινας.

Το  Φ/Γ-Ο/Γ πλοίο, το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Μύρινα – Μυτιλήνη, επέστρεψε με ασφάλεια στο λιμένα, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοϊας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

hcg.gr

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Απαγόρευση απόπλου Φ/Γ-Ο/Γ πλοίου στη Θεσσαλονίκη

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης από τον Κυβερνήτη του Φ/Γ-Ο/Γ ''ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ'' Ν.Χίου 462, για βλάβη στη ντίζα χειριστηρίων του πλοίου, πριν την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από λιμένα Θεσσαλονίκης για λιμένες Λήμνου-Μυτιλήνης-Χίου-Πειραιά, με δεκαοκτώ (18) μέλη πληρώματος, είκοσι επτά (27) Φ/Γ οχήματα και ένα Ι.Χ.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, απαγορεύτηκε ο απόπλους του 'ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ'' μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

hcg.gr

Το πλοίο αναχώρησε τα μεσάνυχτα από τη Θεσσαλονίκη. Στο υπουργείο πάλι πολύ δουλειά τώρα με τον covid...

Link to comment
Share on other sites

Ε ναι, τόση δουλειά που την απαγόρευση απόπλου την επέβαλλε το Λιμεναρχείο Ρόδου, γιατί της Θεσσαλονίκης υπέγραφε βεβαιώσεις στους αφιχθέντες επιβάτες #not.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Βλάβη στον καταπέλτη Φ/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Μυτιλήνη

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης από τον Πλοίαρχο του Φ/Γ-Ο/Γ “ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ” Ν.ΧΙΟΥ 462 ότι, κατά τον κατάπλου του στην Μυτιλήνη παρουσιάστηκε βλάβη στον καταπέλτη, ενώ από πλήρωμα ανωτέρω πλοίου αποκαταστάθηκε η βλάβη και εκφορτώθηκαν με ασφάλεια είκοσι πέντε (25)   φορτηγά και έξι (06) επιβάτες οδηγοί. 
Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω πλοίου, μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αποκατάστασης της βλάβης από το Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

hcg.gr

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Μηχανική βλάβη και επακούμβιση του Φ/Γ-Ο/Γ Αρμενιστής στην Μυτιλήνη, όπως είχαμε ήδη αναφερθεί από χθες το βράδυ

Quote

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης, από τον Πλοίαρχο του Φ/Γ-Ο/Γ ''ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ'' Ν.Χίου 462, ότι κατά τον απόπλου του πλοίου από τον οικείο λιμένα με προορισμό τους λιμένες Μύρινας και Μυτιλήνης, επακούμβισε στον κυματοθραύστη με το πρυμναίο μέρος, λόγω βλάβης των χειριστηρίων των κύριων μηχανών.

Το πλοίο πλαγιοδέτησε με του βοήθεια του ρυμουλκού ΄΄ΙΩΑΝΝΗΣ΄΄ Ν.Θεσ. 246.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

 

Link to comment
Share on other sites

Λίγο πατατα βγαίνει η συγκεκριμένη αγορά. 4 φορές η ίδια βλάβη σε λιγότερο από 12μηνο. Χώρια άλλες μικροζημιες που έχει βγάλει 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...