Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Το Dolphin of Delos είναι ένα παραδοσιακό χειροποίητο ξύλινο ιστιοφόρο κρουαζιερόπλοιο τύπου Τρεχαντήρι, που ανήκει στην Aegean Ventures και δουλεύει στη Μύκονο. Το πλοίο έχει μήκος 18 μέτρα, πλάτος 6,50 μέτρα και έχει χωρητικότητα 49 επιβατών.

Edited by Nick the Greek
tag
Link to comment
Share on other sites

  • Nick the Greek changed the title to Dolphin of Delos (Ν. Σύρου 958)
  • 9 months later...
On 11/12/2017 at 9:11 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Το Σοφία Σταρ ανήκε στη Mykonos Cruises αλλά πουλήθηκε τον Αύγουστο το 2016 στην Aegean Ventures είναι το πιο σωστό, μαζί με αλλά δυο πλοία της Dolphins of Delos και Quarantine of Delos

 

Για να δούμε και το Dolphins of Delos σε δράση στη Μύκονο. Κάνει εκδρομικούς πλόες πρός τη Δήλο ενίοτε αλλά κυρίως απασχολείται με εκδρομές στις νότιες παραλίες του νησιού από τη Χώρα, πολλές φορές αποκλειστικά με επιβάτες από τα κρουαζιερόπλοια. Έχει δε "πλάκα" απ΄ ότι μαθαίνω το γεγονός ότι πολλές φορές λόγω των ισχυρών ανέμων το βαποράκι προφανώς κουνάει αρκετά, ειδικά όταν βγαίνει στο στενό Δήλου - Μύκόνου. Κάτι που πιάνει απροετοίμαστους τους επιβάτες των γιγαντιαίων κρουαζιεροπλοίων οι οποίοι συνήθως δεν αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα σε αυτού του μεγέθους τα πλοία. Και έχουμε έντονη ανησυχία συνοδευόμενη από σοβαρά στομαχικά προβλήματα:D, ορισμένες φορές. Το σκαρί έχει υποστεί και σημαντική μετασκευή αν συγκρίνετε με την προηγούμενή του φωτογραφία.

Link to comment
Share on other sites

  • Nick the Greek changed the title to Dolphins of Delos (Ν. Σύρου 958)

Άλλη μια άποψη του Dolphins of Delos ενώ αυτό είναι δεμένο στο παλιό λιμάνι της Μυκόνου. Όταν υπάρχει επιβατική κίνηση, πρέπει να είναι πάρα πολύ σοβαρός βοριάς για να μη βγεί η εκδρομή.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
  • 10 months later...
  • polmyt changed the title to Κόρυφω (Ν. Σύρου 958)

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...