Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Δ/Ρ Καλυψώ στη Θεσσαλονίκη

Quote

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, για μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Δ/Ρ ''ΚΑΛΥΨΩ'' Ν.Χίου 281 στη δεξιά κύρια μηχανή, κατά την εκτέλεση δρομολογίου του από το λιμένα Θεσσαλονίκης προς το λιμένα Νέων Επιβατών.

Το ''ΚΑΛΥΨΩ'' κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμένα Θεσσαλονίκης, όπου και αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι έντεκα (11) επιβάτες του, ενώ από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω Ε/Γ-Δ/Ρ, μετά από επιθεώρησή του από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και του συνόλου των διαπιστωθέντων ελλείψεων, καθώς και της προσκόμισης βεβαιωτικού από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί. 

Επίσης, μετά από επιθεώρηση που διενεργήθηκε στο Ε/Γ-Δ/Ρ ''ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ'' Ν.Π. 11710 από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων στο λιμένα Θεσσαλονίκης, του απαγορεύτηκε ο απόπλους από την οικεία Λιμενική Αρχή, μέχρι την αποκατάσταση του συνόλου των διαπιστωθέντων ελλείψεων και της προσκόμισης βεβαιωτικού από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Δ/Ρ Καλυψώ στη Θεσσαλονίκη

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες σήμερα, από τον κυβερνήτη του Ε/Γ-Δ/Ρ ''ΚΑΛΥΨΩ'' Ν. Χίου 281, για μηχανική βλάβη της αριστερής κύριας μηχανής, πριν τον απόπλου του για εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου. 

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού από τον αναγνωρισμένο οργανισμό που το παρακολουθεί.

 

Link to comment
Share on other sites

Μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Δ/Ρ Καλυψώ στη Θεσσαλονίκη στις 21/08/20

Quote

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, για μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Δ/Ρ πλοίου ''ΚΑΛΥΨΩ'' Ν. Χίου 281, ενώ εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο, με (06) επιβάτες.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω πλοίο, κατά τη διάρκεια αποβίβασης στη στάση του Λευκού Πύργου, διαπίστωσε μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του και αφού ολοκλήρωσε την αποβίβαση, κατέπλευσε κενό επιβατών στο λιμένα Θεσσαλονίκης και προσέδεσε ασφαλώς.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΚΑΛΥΨΩ'', και κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, πρόκειται να του δοθεί άδεια μεθόρμισης για ναυπηγείο της περιοχής, ενώ κινήθηκε η επιβολή διοικητικών κυρώσεων.

 

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...