Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Δ/Ρ πλοίου στην Ιερισσό

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ιερισσού, απογευματινές ώρες χθες, από την πλοιοκτήτρια εταιρεία του Ε/Γ–Δ/Ρ “ΠΑΝΑΓΙΑ” Ν. Ιερισσού 156, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα Βατοπεδίου προς λιμένα Ιερισσού, ότι κατά τη διαδικασία προσέγγισης στην προβλήτα Ιερισσού παρουσίασε πρόβλημα στη δεξιά κύρια μηχανή.

Ανωτέρω πλοίο αφού κατέπλευσε στο λιμένα Ιερισσού αποβίβασε με ασφάλεια τους ενενήντα (90) επιβάτες, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι αποκατάστασης της βλάβης.

hcg.gr

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Δ/Ρ Παναγία στην Ιερισσό

Quote

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ιερισσού, για μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Δ/Ρ ''ΠΑΝΑΓΙΑ'' Ν.Ι. 156 λόγω ατροφίας των δύο (02) μηχανών του από πετρέλαιο, στη θαλάσσια περιοχή πλησίον της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, κατά την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου του από το λιμένα Ιεράς Μονής Βατοπεδίου προς το λιμένα Ιερισσού.

Το ''ΠΑΝΑΓΙΑ'' κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμένα Ιερισσού, όπου και αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι εξήντα (60) επιβάτες του, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Λιμεναρχείο Ιερισσού απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω Ε/Γ-Δ/Ρ, μετά από επιθεώρησή του από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων, μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αποκατάστασης βλάβης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί. 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Απαγόρευση απόπλου σκάφους στην Ιερισσό

Quote

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ιερισσού από τον κυβερνήτη Ε/Γ -Δ/Ρ σκάφους, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα Ι.Μ. Μεγίστης Λαύρας Αγίου Όρους, ότι μετά τον κατάπλου του σκάφους στον λιμένα Ιερισσού και αφού αποβίβασε με ασφάλεια τους 34 επιβάτες του, παρατηρήθηκε καυσαέριο στο μηχανοστάσιο.

Από το Λιμεναρχείο Ιερισσού, απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ -Δ/Ρ σκάφους , μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...