Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

On 6/2/2020 at 7:45 PM, Nick the Greek said:

Σήμερα μάθαμε και το όνομα του πρώτου ropax της Moby που η εταιρεία προτίθεται να κατασκευάσει στο Guangzhou, στα πλαίσια της τελετής για την κοπή του πρώτου ελάσματος για το πλοίο. Και το όνομα αυτού, Moby Fantasy, που φυσικά θυμίζει και ένα παλαιότερο πλοίο της εταιρείας.

 

Έχουμε και καινούριο μακέτο, εντάξει δεν το λες και όμορφο εκ πρώτης όψεως. Αλλά αυτό δε νομίζω πως είναι κάτι που μας εκπλήσσει σε αυτά τα μεγέθη. Τα μακέτα και το άρθρο από το ship2shore.

http://www.ship2shore.it/upload/images/06_2020/qdw-200602132535.png

 

Ανοίγουμε θέμα και για το δεύτερο πλοίο της Moby από το Guangzhou, όνομα εδώ δεν ξέρουμε ακόμη. Σύντομα θα μάθουμε όμως μια και η έναρξη της κατασκευής του τοποθετείται 6 μήνες μετά την έναρξη της κατασκευής του Moby Fantasy, η οποία έγινε αρχές Ιουνίου 2020. Ο αριθμός ΙΜΟ με επιφύλαξη.

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • Nick the Greek changed the title to Moby Legacy (IMO 9837511)
  • 1 year later...
  • 9 months later...
  • 1 month later...

Έφτασε σήμερα το πρωί στο Livorno το πλοίο, μετά από ένα ταξίδι 34 ημερών. Και επειδή αλλιώς είναι να το ακούς, και αλλιώς να το βλέπεις, ας δούμε ένα βίντεο από την παρθενική άφιξη του πλοίου στο Livorno.

Youtube: Marco Prosperi

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
On 3/18/2024 at 12:32 PM, Diagoras said:

Επέστρεψε χθες στο λιμάνι του Livorno, σήμερα το βράδυ φαίνεται να ξεκινάει και πάλι δρομολόγια για Olbia. Ωστόσο δεν πρόκειται να δούμε τα δύο νεότευκτα της Moby-προς το παρόν τουλάχιστον-μαζί στη γραμμή καθώς το Moby Fantasy θα μπει στη θέση του Moby Legacy και όχι του Moby Aki. 

Τελικά το Moby Legacy έδεσε για λίγα 24ωρα, έκανε κι ένα δοκιμαστικό ανοιχτά του Livorno και ξαναμπήκε στη γραμμή στη θέση του Moby Aki οπότε πλέον έχουμε για πρώτη φορά δρομολογημένα στη γραμμή και τα δύο νεότευκτα της Moby.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...