Jump to content
Shipfriends

Silver Wind (IMO 8903935)


Recommended Posts

Η Silversea Cruises ανακοινώσε τα σχέδια για μια δεύτερη εκτεταμένη ανακαίνιση του Silver Wind, ολοκληρώνοντας το σημαντικό έργο ανακαίνισης που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2018. Η δεύτερη περίοδος ανακαίνισης προγραμματίζεται για το καλοκαίρι του 2020, θα γίνει ice class, καθώς και κάποιες βελτιώσεις στο εσωτερικό του. Δηλαδή όλες οι σουίτες θα υποστούν μια πλήρη αναβάθμιση, το Spa & Salon, η αίθουσα υποδοχής/αίθριο θα ανακαινιστει και πρόσθετες βελτιώσεις θα γίνουν σε La Dame, La Terrazza, το Main Bar, το Observation Lounge, το Panorama Lounge, το Pool Bar και sτο Θέατρο.

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

Ιούνιος του 2016 στο Rostock και το Silver Wind εισέρχεται πουρνό-πουρνό στο λιμάνι. Ωραίος ο ήλιος, καλλίγραμμο και το πλοίο όπως βλέπουμε και στην πρυμνιά άποψη. Πρός το παρόν και για όσο διαρκεί η παύση λόγω πανδημίας, το πλοίο λιάζεται στην Tenerife.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 1 year later...

Το Silver Wind βρίσκεται από τις αρχές Ιουνίου στο ναυπηγείο Remontowa στο Gdansk για εργασίες ανακαίνισης και μετασκευής σε Polar-class expedition πλοίο. Αυτή η μετατροπή είχε σε αποτέλεσμα τη μείωση των πρωτοκόλλου επιβατών σε 274, ενώ έγινε ενίσχυση του hull, προστέθηκαν sonar για ανίχνευση πάγων, 24 zodiacs και 14 kayaks. Αναμένεται να ξεκινήσει τις κρουαζιέρες του το καλοκαίρι του 2022.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...