Jump to content
Shipfriends

Sirena Seaways (IMO 9212163)


Recommended Posts

Ολοκλήρωθηκε η πενταετής ναύλωση του Baie De Seine στη Britanny Ferries και πήγε στο ναυπηγείο της Remontova στις 23 Μαρτίου για να παραδοθεί πίσω στην DFDS. Το πλοίο στις 30 Μαρτίου ανέβηκε στη δεξαμενή για την αλλαγή των σινιαλων του και γύρω στις 10 Απριλίου θα επιστρέψει στην ενεργό δράση για τη DFDS με το παλιό του όνομα (Sirena Seaways) στη γραμμή Karlshamn - Klaipeda. 

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

Για να δούμε πως έδειχνε και αυτό το Baie de Seine με τα σινιάλα της Brittany Ferries, είναι σε άφιξή του στο Portsmouth τον Ιούνιο του 2015. Δεν ξέρω πως σας φαίνεται στις οθόνες, αν το δεί κανείς από κοντά είναι πολύ εντυπωσιακό και μεγάλο. Δυστυχώς στη συγκεκριμένη άφιξη δε στάθηκα τυχερός με τον καιρό, ούτε και με τα γιώτ. Η Britanny Ferries το έκανε marketing σαν μια low cost επιλογή για να πας στη Γαλλία, υποθέτω λοιπόν πως το service on board ήταν ελάχιστο.

 

Παρεπιπτόντως είναι προιόν του Szczecinska Nowa Stocznia(B 591/I/2) με 1,800 lane metres και 2 x Wartsila που του δίνουν υπηρεσιακή 22 κόμβων με κατανάλωση 85 τόνων το 24ωρο. Προφανώς βέβαια δεν πηγαίνει με τέτοιες ταχύτητες. Μήκος 199 μέτρα, πλάτος 23, όσον αφορά τις διαστάσεις.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 7 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...