Jump to content
Shipfriends

15 and counting


Recommended Posts

Κυριες και Κυριοι,

Χρονια μας Πολλα.:)

15 χρονια, απο τις 03.03.2005 οταν το Shipfriends ξεκινησε.

Πολλα εχουν αλλαξει απο τοτε, στην πατριδα μας, στον κοσμο, στη ναυτιλια, στις ζωες μας και στο internet, το Shipfriends αντεχει ομως και παραμενει σημειο αναφορας, χαρη σε ολους μας :wub:

On 3/3/2015 at 11:47 PM, proud_ionian said:

η επιτυχια ανηκει σε ολους οσους συμμετειχαν ολα αυτα τα χρονια αυθορμητα και ανυστεροβουλα και συμμεριζονταν ολα αυτα που πρεσβευει το shipfriends και τα προασπιστηκαν.

συμμετοχη ειναι ακομη και η απλη αναγνωση, οταν γινεται απο εμπιστοσυνη και εκτιμηση προς το site και το περιεχομενο του, χωρις δευτερες σκεψεις.

περα απο τα μελη που συμμετεχουν σταθερα 10 χρονια και αποτελεσαν τη ραχοκοκαλια σε δυσκολες εποχες, δεν θα ειχαμε διατηρησει τη ζωντανια μας, αν δεν ειχαν γραφτει τα τελευταια χρονια πολλα νεωτερα μελη, που συμμετεχουν με περισσοτερο δυναμισμο, διαθεση, γνωση και χιουμορ. μεγαλο μεριδιο στην επιτυχια εχουν και μελη που πια μπορει να μη συμμετεχουν, αλλα που στηριξαν το shipfriends, το βοηθησαν να καθιερωθει και να αντεξει και που οταν αλλαξαν ενδιαφεροντα, συνεχισαν να σεβονται οσα ειχαν προσφερει εδω.:)

 

Υγεια σε ολους:)

Edited by proud_ionian
link
Link to comment
Share on other sites

Περασαν αισιως 15χρονια απο τη μερα που το φορουμ ανοιξε τα πανια του στο ιντερνετ

15 χρονια με συνεχη ενημερωση ,συζητηση πανω στο χομπυ μας αλλα και διαφωνιες, μικρες ή μεγαλες, μιας και αυτες ειναι μερος μια υγιους συζητητησης αναμεσα σε ανθρωπους με διαφορετικες αποψεις.

Μεσα σε αυτα τα χρονια και χαρη στη βοηθεια ολων, το φορουμ εχει αλλαξει σιγουρα προς το καλυτερο και για μενα μια απο τα σημαντικοτερες προσθηκες ειναι αυτη της gallery, που ειναι σιγουρα η μεγαλυτερη και πιο οργανωμενη του ειδους στην Ελλαδα συγκεντωνοντας πανω απο 41000 φωτο με βαπορια ,λιμανια κλπ.

Χρονια πολλα και απο εμενα ,μαζι με δυο screenshot απο τις πρωτες μερες που το shipfriends ηταν στον αερα

Υγεια να εχουμε ωστε να συνεχιζουμε να ασχολουμαστε με αυτο που μας αρεσει

sfarch1.thumb.JPG.265524a04778524562d0beefe9713175.JPG

sfarch2.thumb.JPG.3de106d503343eecb6ba6353392c0fa5.JPG

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

Σας παρακολουθώ πάρα πολλά χρόνια και ομολογουμένως κάνετε μια εξαιρετική δουλειά .Χαίρομαι πλέον που είμαι μέλος και σας δείχνω και εγώ φωτογραφίες από την δική μου σκοπιά .Χρόνια πολλά με υγεία καλές ειδήσεις και δημιουργικότητα . 🎂

Link to comment
Share on other sites

Και στα 100!!!!
Εδώ και 15 χρόνια γίνεται τέτοια δουλειά εδώ μέσα που τα τελευταία χρόνια, ακόμα και δημοσιογράφοι μεγάλων καναλιών ρίχνουν μια ματιά εδώ μέσα πριν ανοίξουν το στόμα τους για το οτιδήποτε έχει να κάνει με την θάλασσα..!
Μεγαλύτερη δύναμη του φόρουμ, το μεράκι όλων μας με αποτέλεσμα να δίνεται μια ακριβή εικόνα ανα την Ελλάδα (και όχι μόνο) σε θέματα που σχετίζονται με την θάλασσα.

Link to comment
Share on other sites

Χάπι μπερθντεϊ του γιου, χάπι μπέρθντεϊ του γιου, κλπ κλπ κλπ.

Έτη πολλά σε όλες και όλους, ιδιαίτερα σε όσους φροντίζουν ώστε το shipfriends να βελτιώνεται κάθε χρόνο, σαν το παλιό καλό κρασί, γιατί αν από την αρχή είναι ξύδι, ξύδι θα παραμείνει.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους που το τρέχουν, θέλει πολύ κουράγιο και αφοσίωση στα περίεργα χρόνια που ζούμε.

 

Link to comment
Share on other sites

Κρόνια πολλά και από εμένα.

Όταν ξεκινήσαμε ο ΟΛΠ ήταν δημόσιος (βασικά Μανιάτικος), με τα σύνορα στις πύλες εισόδου στις εγκαταστάσεις ανοικτές. Το ποιο πλοίο είχε ανέβει στη δεξαμενή το μαθαίναμε αφού το βλέπαμε πάνω σ'αυτή, μιας και δεν υπήρχε πρόγραμμα δεξαμενισμών. Το ais μας ήταν η ώρα αναχώρησης από το προηγούμενο λιμάνι, υπολογίζοντας με απόκλιση ωρών😄 πότε θα φτάσει στο επόμενο το κάθε πλοίο. Και φυσικά οι φωτογραφικές ήντουσαν με φιλμ.

Link to comment
Share on other sites

Χρόνια πολλά κι από μένα και καλά. Είμαστε σίγουρα ένα από τα καλύτερα φόρουμ στο ίντερνετ (Με καζαμίες, δημοσκοπήσεις κ.α.). Ελπίζω η καλή μας δουλειά να συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμη. 

 

Link to comment
Share on other sites

Χρόνια πολλά σε όλους!! Να συνεχίσουμε να ταξιδεύουμε με το καράβι που λέγεται shipfriends!! Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους mods που αφιερώνουν κόπο και χρόνο για να είναι το site στο επίπεδο αυτό στο οποίο βρίσκεται!!

Link to comment
Share on other sites

Ημασταν νιοι και γερασαν :D 

Ως απλο μελος ευχαριστω τις δυναμεις καταστολης :P του φορουμ που μας ανεχονται οταν ξεφευγουμε αλλα και για το καναλι που τραβανε σε θεματα κοπτοραπτικης ποστ και λοιπα τεχνικα/διαδικαστικα.

Παμε δυνατα για τα επομενα 15 με υγεια,μπολικα πλοια και τρελα!

Link to comment
Share on other sites

Το shipfriends είναι κάτι παραπάνω από σημειο συγκέντρωσης των ενδιαφερόντων μας.

Είναι ένα συλλεκτικό κομμάτι της ελληνικής,και όχι μόνο,ακτοπλοίας, ένα ανοιχτό βιβλίο της νεότερης ιστορίας της ακτοπλοίας συνδεδεμένη με όλη την ιστορία της.

Μόνο και μόνο για αυτό, τα 15 αυτά έτη ειναι σημαντικά. Κάθε μέρα οι σελίδες γράφουν τα γεγονότα κι εμείς είμαστε αυτοί που από κάθε μετερίζι, ανιδιοτελώς προσφέρουμε μεράκι και γνώση.

Χρόνια Πολλά

Link to comment
Share on other sites

Να ζησουμε και να μας χαιρεστε. 😄

Ιδιαιτερη χαρα γι αυτο που ξεκινησε πριν 15 χρονια και συνεχιζει, σταθερο με τις ιδιες αξιες και πιστευω.

 

Link to comment
Share on other sites

Χρόνια πολλά σε μια παρέα που χρόνο με το χρόνο αυξάνει τη δυναμική και την αναγνωρισιμότητα της ενημερώνοντας μικρούς και μεγάλους για τα τεκτενόμενα στον χώρο της ακτοπλοϊας.

Link to comment
Share on other sites

Χρόνια Πολλά στον πιο αγαπημένο μου ιντερνετικό χώρο!!!Και ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα μέλη του φορουμ που συνεισφέρουν εδω μεσα.Χωρις διαφημίσεις και χωρις προσωπικές επιδιώξεις παρα μονο με μερακι το  shipfriends  απλα ξεχωρίζει.Και ευχομαι και για παντα.

Edited by ΝΟΜΙΚΟΣ
Link to comment
Share on other sites

Μπήκα να ευχηθώ και διάβασα τα προηγούμενα post. Οι τουλάχιστον 41000 φωτό που έγραψε ο @polmyt είναι η αλήθεια πως με σόκαραν (ευχάριστα)!
Χρόνια πολλά Shipfriends! Χρόνια πολλά και καλά σε όλη την παρέα και βέβαια στο Staff!

 

Link to comment
Share on other sites

Χρόνια πολλά και χρόνια καλά. Προπαντός, από καρδιάς "ευχαριστώ" και "μπράβο" σε καθένα/καθεμία που βοηθάει στο τρέξιμο, στη συντήρηση και στη διατήρηση του Shipfriends.gr

Link to comment
Share on other sites

Σαν χτες μου φαίνεται όταν γράφτηκα στο φόρουμ αυτό 11 χρόνια πριν και απο τότε μπαίνω καθημερινά να ενημερωθώ.

Ανέκαθεν μου έκαναν εντύπωση οι γνώσεις και οι πληροφορίες που τα περισσότερα μέλη έχουν εδω.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους supermods που τόσα χρόνια ασχολούνται για τη συνεχή βελτίωση του φόρουμ. Θυμάμαι τα πρώτα χρόνια που έκλεινε για περίπου 10 μέρες το χρόνο για αλλαγές τσαντιζόμουν γιατι περίμενα πώς και πώς να γυρίσω σπίτι και να διαβάσω τα νέα ή να δω ωραίες φωτογραφίες.

Χρόνια πολλά λοιπόν και με την αγάπη για τα καράβια που όλοι μας έχουμε εδω μέσα, είμαι σίγουρος οτι το φόρουμ αυτό θα ζήσει για πολλά χρόνια ακόμα!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...