Jump to content
Shipfriends

Suhaila (IMO 9921635)


Recommended Posts

Ξεκίνησε το πλοίο και είχε πρωινή βάρδια το Σάββατο που μας πέρασε, να το εδώ να πλέει πρός το Πέραμα. Άλλο ένα πλοίο στην αλυσίδα της πλέον επιτυχημένης και αναγνωρίσιμης εταιρείας που δραστηριοποιείται στο χώρο των πορθμείων, με τα σινιαλα του Τσόκου στο πλάι λοιπόν το πλοίο.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Όσοι προλάβατε και είδατε το πλοίο σαν Πρωτοπόρος XVI, προλάβατε. Κι αυτό γιατί το πλοίο μας αφήνει λίαν σύντόμως κατά τα φαινόμενα για τα ξένα. Βρίσκεται στα Παλούκια πλήν όμως έχει μετονομαστεί σε Suhaila και έχει υψώσει σημαία Νήσων Κομόρες. Η αλλαγή δε φαίνεται ακόμη να έχει περαστεί στις βάσεις δεδομένων οπότε μένει να δούμε που θα καταλήξει. Ακόμη μια φωτογραφία του με το καινούριο του όνομα, δυστυχώς πέρα από τα καλά μας μεγάλα φέρρυ, φεύγουν και καλά αμφίδρομα, το πλοίο ήταν νεότευκτο. Μένει να δούμε αν ο Τσόκος έχει καινούρια σχέδια ναυπηγήσεων -που δε νομίζω- ή αν η τιμή του ατσαλιού και η γενικότερη συγκυρία τα καθιστούν απαγορευτικά. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 year later...

Το Suhaila βάση του equasis φαίνεται να ανήκει στην ALFATTAN SHIP INDUSTRY SP LLC. με έδρα το Abu Dhabi  και διαχειρίστρια εταιρία την GO SHIPPING & MANAGEMENT INC με έδρα τον Πειραιά .Τελευταία δραστηριότητα του πλοίου είναι από το Bahrain με άφιξη σήμερα στο ναυπηγείο της εταιρίας του στο Abu Dhabi.

Edited by Aqua_blue
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...