Jump to content
Shipfriends

Skane Jet (IMO 9176060)


Champion Jet_2

Recommended Posts

(1998, ex-Cat-Link V,  Mads Mols, Incat 049, Master Cat, Fjord Cat)

___________________________________________________

Αν το Fjord cat δεν δραστηριοποιηθεί κάπου αλλού μακάρι να το βλέπαμε στην Ελλάδα.Αντάξιο του superexpress με καλύτερη ταχύτητα και χωρίς εκείνο το κουτί πρύμα..

Edited by Nick the Greek
tag
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Λόγω της ναυπήγησης του Fjord FSTR, η Fjord Line αποφάσισε να πουλήσει το Fjord Cat στην FRS (Förde Reederei Seetouristik) με παράδοση στις 25 Αυγούστου. Τελευταίο δρομολόγιο θα είναι στις 23 Αυγούστου με τα χρώματα της Fjord Line. Το πλοίο θα δουλέψει στη γραμμή Sassnitz-Ystad για λογαριασμό της FRS από τις 15 Σεπτεμβρίου, αντί για τη γραμμή Sassnitz- Trelleborg, που δούλευε η Stena Line.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • Nick the Greek changed the title to Skane Jet (IMO 9176060)
  • 7 months later...

Χρωστάω φωτογραφίες από το πλοίο ενώ αυτό ονομαζόταν Fjord Cat και έκανε δρομολόγια από το Hirtshals. Πάμε λοιπόν να το δούμε σε άφιξή του πρίν 2 χρόνια, το εντυπωσιακό είναι πως για μια φορά αυτό το απαίσιο μέρος είχε ήλιο. Γυρνάει δεξιά το βαπόρι και έτσι βλέπουμε την κατάπλωρή του όψη, ενώ καθώς περνά από μπροστά μας μπορεί να παρατηρήσει κανείς την προσθήκη μπίντας για να βοηθείται η πρόσδεση. Αντίστοιχα στην αναχώρηση βλέπουμε την πρυμνιά όψη και το κλείσιμο του γκαράζ που είναι τύπου ρολό και όχι καταπέλτη. Δεν ξέρω ποιός ακριβώς είναι ο τεχνικός όρος στα αγγλικά γι αυτό, το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι magazines. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Ξεκίνησε σεζόν το ταχύπλοο στη γραμμή Sassnitz(Mukran)-Trelleborg. Καθημερινά εκτελεί ένα πρωινό και κάποιες μέρες και ένα δεύτερο μεσημεριανό δρομολόγιο από Γερμανία προς Σουηδία, διάρκεια ταξιδιού 2,5 ώρες.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...