Jump to content
Shipfriends

Armenistis (IMO 7222229)


Recommended Posts

On 2/10/2020 at 11:55 AM, Petros P said:

Το οποίο και αγοράστηκε και μετανομαστηκε σε CTMA Voyageur 2, ενω το 1ο το παλιο,αγοράστηκε σύμφωνα με άρθρο Καναδεζικου ΜΜΕ, απο Ελληνεs,σε τιμη 500.000 US$.

 

Το lightweight του πλοίου είναι 2,335 τόνοι, αν ο τόνος του σκράπ είναι στα 500 δολλάρια, πάμε στο 1.1 εκατομμύριο τωρινή αξία. 

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω ότι ο Armenistis (να συνηθίζουμε το νέο τρόπο γραφής του ονόματος του με την αλλαγή της σημαίας) θα φύγει κατευθείαν από την Ελλάδα για να οδηγηθεί για scrap. Μάλλον θα κάνει κάποια τελευταία ταξίδια με τη μορφή ναύλωσης, πριν οδηγηθεί σε κάποια παραλία

Link to comment
Share on other sites

  • proud_ionian changed the title to Armenistis (IMO 7222229)

Στη ραδα για πετρελαια (φαντάζομαι). 

Ως προορισμός έχει δηλωθεί στο AIS η Τυνησία. 

Το πλήρωμα είναι αλλοδαποί απ όσο μπόρεσα να μάθω. Τα έξτρα ταξίδια πριν τη διάλυση θα γίνουν απο την αειναφτης αραγε; 

Link to comment
Share on other sites

Το πλήρωμα είναι Ρουμάνοι και από όσο ξέρω το πλοίο ανήκει ακόμα στην Αειναυτης. Τώρα τα τελευταία δρομολόγια θα γίνουν με ναύλωση από κάποια άλλη εταιρεία ή βρήκε κάποιο ναύλο για κάποιο φορτίο, κάνεις μας δεν θα το μάθει.

Link to comment
Share on other sites

Ναι, έκανα πρόταση βελτίωσης στο marrine traffic (δεν αστιεύομαι) και την αποδέχτηκαν γιατί η κατηγορία του δεν είναι Ε/Γ-Ο/Γ (όπως εξέπεμπε δηλαδή) αλλά Φ/Γ-Ο/Γ (όπως εκπέμπει τώρα)... :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Να πούμε πως νέος διαχειριστής του πλοίου φέρεται να είναι η εταιρεία United Sails SA με έδρα την οδό Κονδύλη στη Γλυφάδα. Νέος πλοιοκτήτης φέρεται να είναι η εταιρεία Star Mariners SA, η οποία εμφανίζεται care of της United Sails και έχει την ίδια διεύθυνση με την προαναφερόμενη. Τα γραφεία της Αειναύτης είναι επίσης στη Γλυφάδα αλλά σε άλλη διεύθυνση, τουλάχιστον στα χαρτιά.

 

Παναγία μου, επειδή σ' εκείνα τα μέρη o Κουκιανάκης είναι αυτός που ξέρει τα κόζα, μήπως έχουμε κάποιου είδους ναύλωση ή συνεργασία?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...