Jump to content
Shipfriends

Grande Nigeria (IMO 9246580)


Recommended Posts

Κατά τη διαδικασία ανάρτησης της φωτογραφίας του CSCC Shanghai, πρόσεξα μια φωτογραφία που έχουμε στην gallerie, ανεβασμένη πρίν αρκετά χρόνια από τον @Bulldog

 

Προχώρησα λοιπόν στην αναγνώριση μόλις 7 χρόνια μετά το ανέβασμα της φωτογραφίας. Είναι μέλος του Grande Africa class και το μοναδικό που πρέπει να χτίστηκε στο ναυπηγείο της Fincantieri στην Ancona, πρόκειται για το Grande Nigeria με ΙΜΟ 9246580 που μπήκε σε δράση το 2003 και έκτοτε δουλεύει για λογαριασμό της Grimaldi. Αριθμός γιάρδας 6091, χωρητικότητα 2,500 ΙΧ και 800 εμπορευματοκιβώτια. 

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

Αφού έκανες την αναγνώριση του Grande Nigeria να σε ενημερώσω ότι πιάστηκε με 1.2 τόννους κοκκαινη στο Σάντος της Βραζιλίας τη Τρίτη 7 Αυγούστου!!! Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα μικρό σκάφος προσέγγισε το Grande Nigeria και ξεφόρτωσαν το εμπόρευμα στο κατάστρωμα του πλοίου αλλά έγιναν αντιληπτοι από το κλειστό κύκλωμα παρακολουθησης του λιμανιού. Από ότι λενε βρέθηκαν 12 αδιάβροχες βαλίτσες μέσα σε container με ρύζι. Πιθανότατα στη υπόθεση είναι μπλεγμένοι λιμενεργάτες και μέλη του πληρώματος. 

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
  • 6 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...