Jump to content
Shipfriends

2go Maligaya (IMO 9263150)


Recommended Posts

Δε βρίσκω πολύ τραγικούς τους κοινόχρηστους χώρους.Όμως οι χώροι καμπινών,όντως έχουν τα μαύρα τους τα χάλια.Στρώματα στα δάπεδα.Από την άλλη σκέφτομαι πως θα έκανε και Χίο Μυτιλήνη :)

Link to comment
Share on other sites

Εγώ δεν θα έλεγα πως είναι τραγικό, ούτε καν άσχημο στο εσωτερικό του. Μπορεί σε εμάς να μην κάθεται καλά, αλλά ας σκεφτούμε πως οι λαοί εκεί έχουν εντελώς διαφορετική νοοτροπία ταξιδιού και γι αυτό το λόγο όλα τα γιαπωνέζικα είναι κατασκευασμένα έτσι με αυτό τον τρόπο διαρρύθμισης.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Έβλεπα τις προάλλες ένα βίντεο – trip report ενός ντόπιου που έκανε ένα ταξίδι από το Cebu για τη Manila, γίνεται μάλιστα και ενδιάμεση προσέγγιση σε ένα λιμάνι που λέγεται Calbayog αν δεν κάνω λάθος. Η όλη φάση είναι όπως και στην Ευρώπη, μάλιστα ανάλογα με την κατηγορία της καμπίνας που θα πάρεις, μπορεί το εισιτήριο να περιλαμβάνει και φαγητό επί του πλοίου. Μπορεί μάλιστα κανείς να πάρει το φαγητό του και σε πακέτο για την καμπίνα του. Πολύ ωραία και έξυπνη επιλογή θα έλεγα. Το πλοίο πλαγιοδετεί παντού, και πάντα με τη βοήθεια ρυμουλκών, χρησιμοποιώντας τον καταπέλτη που έχει δευτερόπλωρα. Αυτό που με κούφανε εντελώς είναι πως όταν έφτασε το πλοίο στη Μανίλα(κάνει κάτι σε 30+ ώρες), δεν επετράπη στους επιβάτες να βγούν καθόλου στα καταστρώματα, για λόγους ασφαλείας. Μαντρωμένοι μέσα στο κομοδέσιο με σφραγισμένες πόρτες. Εντελώς παράλογο. Partenaire του πλοίου στη γραμμή είναι το St Therese Child of Jesus.    

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...