Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Το Olympus μετά την άρση που απαγορευτικού λόγω των θυελλωδών ανέμων θα αναχωρήσει από Ρέθυμνο αύριο 31/12 στις 10:00 για Σαντορίνη, Μήλο & Πειραιά με προγραμματισμένη ώρα άφιξης στις 23:35. Άρα, με λίγη μαγειρεμένη καθυστέρηση ή λόγω κανονικής καθυστέρησης που θα μαζέψει απ' την κίνηση που θα έχει συσσωρευτεί στα λιμάνια και απ' τον δύσκολο καιρό που θα συναντήσει εν πλω, θα είναι απ' ότι φαίνεται το πλοίο που θα κάνει ποδαρικό για το 2020 στο λιμάνι του Πειραιά! Ποιος θα το πίστευε ότι το πιο γκαντέμικο πλοίο του 2019 θα έκανε ποδαρικό για το 2020. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι καλή η χρονιά και όχι ανάποδη.

Link to comment
Share on other sites

Θερμό καλοσώρισμα με δώρα, μουσικές και βεγγαλικά επιφυλάσσουν οι κάτοικοι του Αγίου Κηρύκου στα μέλη του πληρώματος του τελευταίου πλοίου του 2019 που σύμφωνα με το πρόγραμμα πρόκειται να προσεγγίσει και να μείνει στο λιμάνι λίγα λεπτά πριν την έλευση του νέου έτους.

Link to comment
Share on other sites

Ποδαρικό στο λιμάνι της Κω έκανε το Blue Star 1 και  στο λιμάνι τη Μυτιλήνης έκανε το Νήσος Σάμος.

Το πιο εντυπωσιακό ποδαρικό έκανε το Νήσος Χίος στο λιμάνι του Άγιου Κηρύκου, όπου έγινε Ικαριώτικο γλέντι στο καταπέλτη του πλοίου και κατά την αναχώρηση το πλοίο απέδωσε τιμές

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...