Jump to content
Shipfriends

Πρόσκρουση του BLUE STAR ΝΑΞΟΣ στο λιμάνι της Σχοινούσας || 25.11.19


Recommended Posts

Η παραμονή του πλοίου στη μεσαία δεξαμενή του Περάματος παρατείνεται μέχρι τις 10 Ιανουαρίου!!!

Απ' ότι φαίνεται η αυστηρή μυστικοπάθεια της BSF που ξεπερνά ακόμη και μασονική στοά, δεν θα φανερώσει ποτέ για το ποια είναι η ακριβής ζημιά που έχει υποστεί το πλοίο με αποτέλεσμα να μείνει ένα τόσο μεγάλο διάστημα εκτός δράσης. Τέλος πάντων. Με το καλό να επιστρέψει και πάλι στα δρομολόγιά του.

Link to comment
Share on other sites

Απο τη μια νομιζω δεν εχει καμια υποχρεωση να μας ενημερωσει ποια ειναι η ζημια. Για τα οικονομικα της υποθεσης και οτι πρεπει να μας πει θα το πει σε ανακοινωσεις σε οικονομικα αποτελεσματα κτλ. Ειναι η δευτερη εταιρια που ξερω που το καταφερνει αυτο στην Ελλαδα και πραγματικα μιλαμε για κατορθωμα με τοσα ματια και τοσα στοματα γυρω γυρω

Link to comment
Share on other sites

Μήπως μένει παραπάνω και για να επιδιορθωσουν την βλάβη που είχε όλο Τ καλοκαίρι εξαιτίας της μειωμένης ταχύτητας που επλεε;

Επειδή δεν γνωρίζω. Πώς κατάφερε να πάει από ναξο Σύρο και από εκεί πειραια αν ειχε καποιο θέμα με τιμονια;

Edited by proud_ionian
quote αντί reply
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά, εμένα οι πληροφορίες μου είναι κάπου στη μέση.
Ναι μεν κατά την μανούβρα στη Σχοινούσα έφυγε λίγο το πλοίο με αποτέλεσμα να βρουν η δεξιά προπέλα&τιμόνι σε στερεό έδαφος (όχι βράχια, μου το τόνισαν αυτό) αλλά επί τη ευκαιρία που ανέβηκε για την επιδιόρθωση της ζημιάς, τα κάνει όλα (και "ρετουσάρισμα" στην μηχανή που το ταλαιπωρούσε από το καλοκαίρι, και καθαρισμό, και γενικά τον δεξαμενισμό του). Δεν έπαθε τίποτα το τρομερό να θέλει ρυμουλκό (γι'αυτό έφυγε αυτοδύναμο για Νάξο, Σύρο, Πέραμα) αλλά ήταν ειλημένη απόφαση να βγεί από το Πέραμα "ανανεωμένο".
Τώρα, αν μου τα είπαν ψέματα, ψέματα σας λέω κι εγώ...

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Οι ζημιές στο Blue Star Naxos ήταν από τη δεξιά πλευρά του πλοίου, οπότε είχε γίνει ζημία στη δεξιά προπέλα, στο δεξιό τιμόνι και σε λαμαρίνες στη δεξιά πλευρά. Πλέον έχουν τοποθετηθεί ξανά το τιμόνι και το αξονικό σύστημα.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως και σχεδόν 2 μήνες πάνω στη δεξαμενή δεν το λες και λιγο. Δεν ξέρω τι άλλες δουλειες μπορεί να κάνουν με αφορμή τον δεξαμενισμο, μιας και τα μικρά σταματούσαν παντα μόνο 5 μέρες στην ακινησία τους, πάντως πρέπει να ήταν αρκετά σοβαρό και ας μην άνοιξε ρουθούνι.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...