Jump to content
Shipfriends

Copenhagen (IMO 9587867)


Recommended Posts

Χθες το Copenhagen έφυγε από το ναυπηγείο Fayard με προορισμό το Gedser όπου αναμένεται να ξεκινήσει αύριο δρομολόγια στη γραμμή Gedser-Rostock. Αλλά στις 3 Ιανουαρίου θα επιστρέψει στο ναυπηγείο για να πραγματοποιήσει κάποιες αλλαγές στο σύστημα έκχυσης καύσιμου και στη συνέχεια θα πάει το Berlin για τις ίδιες αλλαγές στις 19 Ιανουαρίου.

 

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • polmyt changed the title to Copenhagen (IMO 9587867)
  • 2 weeks later...

Το Copenhagen τελείωσε με τις εργασίες του στο Gdansk και επέστρεψε στα δρομολόγια του στη γραμμή Gedser-Rostock. Κατά τη διάρκεια των εργασιών στο Gdansk τοποθέτησε το σύστημα της Norsepower με το ροτορα στο κατάστρωμα.

Edited by proud_ionian
e
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Μέσα στο μένος της Μήδειας είναι και λιγάκι τρολάρισμα να βλέπουμε καλοκαιρινές εικόνες με το πλοίο, αλλά τέλος πάντων εγώ καλοκαίρι του 2019 πήγα εκεί πέρα:D. Ηλιόλουστη άφιξη λοιπόν του πλοίου στο Rostock, θεωρώ πως η πρυμνιά όψη του πλοίου είναι καλύτερη από την πλωριά αλλά γενικά μιλάμε για ένα εντελώς ουδέτερο design, τουλάχιστον στο δικό μου μάτι. Πάντως τα χρώματά του είναι ιδιαίτερα ζωντανά κάτω από τον πρωινό ήλιο. Στο φουγάρο του τα σινιάλα της Scandlines, ελπίζω σαν βγούμε από αυτή τη φυλακή να πάμε να τα δούμε και με τους ρότορες.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
On 2/14/2021 at 11:16 PM, Nick the Greek said:

Στο φουγάρο του τα σινιάλα της Scandlines, ελπίζω σαν βγούμε από αυτή τη φυλακή να πάμε να τα δούμε και με τους ρότορες.

Ηγώ τόπα, και θα το κάμω, που έλεγε κι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης:D.

 

Βρισκόμαστε λοιπόν στο Rostock της Γερμανίας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, περιμένοντας το Copenhagen σύν τοίς άλλοις. Και η πρώτη εικόνα που βλέπω ο καραβολάτρης, είναι αυτή. Μου θύμησε κάποιο σκετσάκι του Γιάννη Ζουγανέλλη που διαφήμιζε τη βότκα "Το Κέρατο του Τάρανδου":D. Απαίσιο το θέαμα όπως και να το κάνεις, το βλέπουμε και εκ του σύνεγγυς. Ευτυχώς ή δυστυχώς όμως η οικονομία καυσίμων είναι το όνομα του παιχνιδιού πια και κατά τα φαινόμενα ο ρότορας αυτός φέρνει αποτέλεσμα. Η πρυμνιά άποψη βρίσκεται εδώ ενώ θα παραθέσω κάτι επιπλέον, έτσι για να πάρουμε μια τάξη μεγέθους του πόσο ψηλός είναι ο ρότορας. Στα δεξιά λοιπόν το Copenhagen και στα αριστερά η κεντρική κεραία τηλεπικοινωνιών του Rostock Traffic. Τα σχόλια δικά σας.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...