Jump to content
Shipfriends

Ιωσήφ Κ (IMO 7724265)


Recommended Posts

On 11/14/2022 at 11:53 PM, Nick the Greek said:

Δρομολόγιο-σιδηρόδρομος απόψε για το Σηφαλιό, το έφερε να ρίχνει καταπέλτη στη Μύκονο λίγο μετά τις 0045 προερχόμενο από Πειραιά και Σύρο και με πολύ μεγάλη πληρότητα απ' όσο μπόρεσα να δώ. Η κίνηση για Μύκονο ήταν μόλις 1 μονό και 2 επικαθήμενα βυτία. Το πλοίο έλυσε κάβους στις 0053 και συνεχίζει το νυχτερινό του ταξίδι για Πάρο και Νάξο σε πρώτη φάση και εν συνεχεία για Κώ και Ρόδο όπως είναι το σύνηθες δρομολόγιό του της Δευτέρας.

 

Εννοείται πως μετά από όλο αυτόν τον σιδηρόδρομο μαζί με την αναμονή των βυτίων στη Ρόδο, το πρόγραμμα που το είχε να φτάνει στις 2000 απόψε στον Πειραιά αν θυμάμαι καλά, πήγε περίπατο. Το πλοίο μόλις τώρα παραλάσσει το νότιο άκρο της Αττικής. Ακυρώθηκε λοιπόν το αποψινό δρομολόγιο για Χανιά που ήταν να φύγει μεσάνυχτα νομίζω, επόμενη αναχώρηση την Παρασκευή στις 1830 για Σαντορίνη - Χανιά.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

Ο Σήφακας φαίνεται να επιστρέφει στη δράση στις 3 Απριλίου, να μια ματιά στα δρομολόγια:

iosif0304-16042023.jpg

 

Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι θα κάνει δρομολόγια Σαντορίνη - Ηράκλειο, και όχι Χανιά που θα είναι το Τάλως. Άρα μπαίνουν στο Ηράκλειο οι Κουκιανάκηδες, κάτι που το σκέφτονταν εδώ και καιρό, αν θυμάμαι κάτι έχει αναφέρει ο Π100 στο παρελθόν. Και σε συνδυασμό με τη Σαντορίνη, οπότε και εδώ θα έχουμε παραπάνω μουστερήδες το καλοκαίρι.  

Edited by Nick the Greek
Link
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Σύφωνα(όπως σιφόνι, που λέμε και στο Χατζηκυριάκειο Κόλλετζ) με το τελευταίο πρόγραμμα της Creta Cargo Lines, ο Σήφης θα κάνει απόψε και ένα δρομολόγιο για τα Χανιά με αναχώρηση ώρα 2000. Επιστροφή το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής και κατόπιν αρντάν μέχρι την Τρίτη του Πάσχα οπότε και θα επιστρέψει με Σαντορίνη - Ηράκλειο. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...

Με το BS ΜΥCONOS να μην πουλάει ΙΧ χθές Σαββατο 23/09 για Λήμνο -Θεσ/νικη και στον ΠΕΛΑΓΙΤΗ να πετάνε χαρταετό... λογική η κίνηση απο την  CCL. Μακάρι να το καθιερώσει

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 months later...

Μέχρι να δέσει όμως, πηγαινοέρχεται με πολύ καλές πληρότητες. Επιστροφή την περασμένη Κυριακή το πρωί από Ηράκλειο και Σαντορίνη, παραθέτω μια φωτογραφία για να δούμε την κίνηση στο επάνω γκαράζ και πόσο κοντά στη μπάλα του είναι το πλοίο.

Link to comment
Share on other sites

Την προηγούμενη Κυριακή ειμουν στο πλοίο για την παραλαβή κάποιων ασυνοδευτων φορτηγων.

Το ανοιχτό γκαράζ όχι μόνο ήταν τίγκα σε φορτηγα καο νταλικες αλλά και στην ράμπα ακομα νομίζω είχανε βάλει ενοικιαζομενα ΙΧ που τα επέστρεφαν πισω για να ξεχειμωνιασουν. Επισης, πολλές "αγελάδες" του ΗΡΑΚΛΗ που έβγαζαν έξω οι τρακτορες. Ομοίως πάρα πολύ καλά πήγαινε μέχρι πρόσφατα και το Άγιος Γεώργιος που ζει μεγάλες στιγμές σε σχέση με το παρελθόν..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Άλλη μια εξόρμηση του Σήφη στην Καβάλα μέσω Μυκόνου – Μεστών – Μυτιλήνης και Λήμνου. Η αναχώρησή του από Μυτιλήνη για Λήμνο/Καβάλα στις 27 του μήνα το μεσημέρι και η αναχώρησή του από την Καβάλα για Λήμνο και Μυτιλήνη στις 28 του μήνα το μεσημέρι. Αναχώρηση από Πειραιά την ερχόμενη Δευτέρα στις 1800 και επιστροφή αργά το βράδυ της Πέμπτης.

IOSIF-K.png

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...