Jump to content
Shipfriends

Elite Jet (IMO 9129328)


Recommended Posts

Ακόμα έχει η σεζόν, οπότε ας περιμένουμε για τις επιδόσεις του. Αδελφάκι του Μέγκα Τζετ πάντως δεν είναι. Εξέλιξη του ναι, ομόσταυλο ναι, ίδιος κατασκευαστής ναι, όχι όμως αδελφό.

Αδελφά του Μέγκα Τζετ είναι τα Jaume I και Fares 2

Αδελφά του Elite Jet είναι τα Jaume III και Jaume II.

Δεν το λέω εγώ, η ίδια η Incat:

78 metre Archives - INCAT

και

81 metre Archives - INCAT

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Τραυματισμός επιβάτιδας του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ Elite Jet στη Θήρα

Quote

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θήρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ “ELITE JET” σημαίας Κύπρου, για τραυματισμό 30χρονης αλλοδαπής επιβάτιδας.

Συγκεκριμένα, στην προσπάθεια της να εξέλθει από το εσωτερικό στο εξωτερικό κατάστρωμα του πλοίου, τραυματίστηκε στο αριστερό άνω άκρο.

Στην ανωτέρω, αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το πλήρωμα του πλοίου, ενώ στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, απ' όπου και εξήλθε.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Αυτο το ρημάδι γιατί σέρνετε με 23 κόμβους απο το Ρέθυμνο σήμερα εδω και 40 λεπτά.. υποτίθεται κανει 2 ώρες και κάτι τη Σαντορίνη! Με τιμή εισιτηρίου φαρμάκι δεν πάει ούτε με 30-32 κομβους που μπορεί άνετα.. μεχρι και το blue star Parος πιο γρήγορα πάει 

Link to comment
Share on other sites

Κάποιες φορές το ειχα πετύχει με κάτι 29.7 και 31+ .. Το θέμα ειναι οτι ειναι ασύλληπτη ξεφτίλα να πηγαίνει τόσο και να φέρει τίτλο ταχύπλοου. Για ποιο λόγο εχει μαζέψει όλη τη σαβούρα της ακτοπλοϊας που κυκλοφορεί, οταν σε ολο το στολο της seajets ζήτημα ειναι αν πάνε πάνω απο 30 τα μισά ταχύπλοα που έχει ( και δε μιλάω άδεια, αλλα με κοςμο και αυτοκίνητα) 

Link to comment
Share on other sites

Γιατί όμως δεν τους ξεφωνίζει ένας πράκτορες μπας και συμμαζευτούν ;; Αν δεν υπήρχε το Worldchampion θα την είχε φάει η μαρμάγκα τη seajets.. αλλα χτύπησε φλέβα με τη συγκεκριμένη αγορά 

Link to comment
Share on other sites

Γιατί πολύ απλά δουλεύουν κυρίως με εκδρομές από μεγάλα all inclusive ξενοδοχεία της Κρήτης και ο χρόνος δεν τους πολυνοιάζει..

Edited by nomikos
Link to comment
Share on other sites

Νομίζω 27-30 πήγαινε το Naxos Jet το οποίο δούλευε τη γραμμή τα τελευταία χρόνια. Το Elite Jet όσες εκλάμψεις και να έχει, η μεγάλη εικόνα είναι ότι πλέει με ταχύτητες μικρότερες ορισμένων συμβατικών (πχ Myconos, Delos). Το αν με αυτές τις ταχύτητες "βλάπτει" την εικόνα γενικότερα των ταχυπλόων και ειδικότερα της εταιρείας είναι πιο πολύ καραβολατρική κουβέντα παρά επιχειρηματική.

Καλώς ή κακώς η Seajets κοστολογεί ακριβά ένα προϊόν που η ίδια έχει φροντίσει να δημιουργήσει και παρά τα αρνητικά της είναι αξιοσημείωτο ότι κάθε χρόνο κλείνει τη σεζόν τέλη Οκτώβρη οπότε και οι πράκτορες εξαρτώνται άμεσα από αυτή...το θέμα είναι αν μια τέτοια πολιτική θα βλάψει μακροπρόθεσμα τον τουρισμό και την ίδια την εταιρεία αν και η Κρήτη πάντα θα είναι καλή δεξαμενή για ξεζούμισμα...

Link to comment
Share on other sites

Τότε αφού δουλευει με πακέτα τουριστικών γραφείων μπορούν άνετα να το χαρακτηρίσουν εκδρομικό και να διαγραφεί από το σύστημα κρατήσεων για επιβάτες - Ι.Χ. και ας ταξιδεύει με όποια ταχύτητα θέλουν. Τουλάχιστο να μην εξαπατούν το επιβατικό κοινό.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

Δεν ξέρω αν το έχουμε πει αλλού αλλά, σύμφωνα με το ΣΑΣ το νέο του δρομολόγιο είναι... Ρέθυμνο - Ηράκλειο - Σαντορίνη - Πάρος - Μύκονος και από Ηράκλειο προς τα ίδια νησιά... χωρις Ρέθυμνο😊

Δεν ξέρω τι τον έχει πιάσει τον Σούπερ Μάριο, αλλά μάλλον έχει όρεξη να ανοίγει γραμμές

15 του μήνα ξεκινάει λέει. Θα προλάβει ή μηπως....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...