Jump to content
Shipfriends

Petersburg (IMO 8311883)


Recommended Posts

Το Ro-Ro Petersburg (IMO No: 8311883) ήταν δεμένο στο Ταλλίν από τον Ιούνιο του 2018 μετά από κατάσχεση του για χρέη 350.000,00€ προς τρίτους και 30.000,00€ προς το πλήρωμα. Το Φεβρουάριο αγοράστηκε από την Γαλλική εταιρεία OFW Ships SA και το πλοίο μετονομάστηκε σε Odeep One. Το πλοίο λογικά σε λίγες ημέρες θα φύγει για το Gdansk έτσι ώστε να πραγματοποιήσει τις εργασίες συντήρησης του.

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
On 5/21/2019 at 2:07 PM, Nick the Greek said:

Για την ακρίβεια θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε από τα Kaunas, Vilnius, Greifswald. Και τα 3 βρίσκονται στη Μαύρη Θάλασσα και μάλιστα είναι ενεργά νομίζω. Το Kaunas μπορείτε να το δείτε και εδώ παρεπιπτόντως.

Παραλείψαμε όμως να αναφέρουμε το 4ο πλοίο της σειράς, το πρώην Mukran και Petersburg(IMO 8311883). Ο λόγος που τότε δεν το ανέφερα ήταν γιατί όπως κακώς νόμιζα ήταν παροπλισμένο στο Gdansk. Πλήν όμως το πλοίο μετασκευαζόταν σε πλοίο παραγωγής εμφιαλωμένου νερού(!!), όπως -οι Γαλλόφωνοι- μπορούν να δούν τόσο εδώ, όσο και εδώ. Στα ελληνικά, εξοπλίζεται το πλοίο με μια καινούρια τεχνολογία με βάση την οποία συλλέγει νερό από το βάθος του ωκεανού, το επεξεργάζεται και κατόπιν το εμφιαλώνει σε μπουκάλια. Οι Γάλλοι λένε πως το πλοίο θα συλλέγει νερό στο πέλαγος για 5 μέρες και κατόπιν θα περνά 2 μέρες στο λιμάνι για να ξεφορτώσει το φορτίο του και για ανεφοδιασμό κλπ.

 

Νέο όνομα του πλοίου είναι το ODeep One.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 11 months later...

Έκανε τη δουλειά για την οποία μετασκευάστηκε για κάποιους μήνες, πλήν όμως από τα μέσα Ιουλίου βρίσκεται στο Sete χωρίς να φαίνεται να έχει μετακινηθεί.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...