Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • Replies 539
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Την Παρασκευή ξεκινάει δρομολόγια. Βάλανε και την προτοκαλί λωρίδα στον μεσαίο καταπέλτη για τα Α.Μ.Ε.Α. που δεν υπήρχε πρίν. Έπρεπε να αλλάξουν όμως και τον πίνακα που βάζουν τα δρομολόγια στο πρυμνιό μέρος, βάζοντας κανένα ηλεκτρονικό. Αυτό που έχουν θα φθαρεί πολύ γρήγορα.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 10 months later...

Εάν οι ακτίνες Χ σάρωσαν καλά το εσωτερικό του Εξπρές Σκιάθος γίνεται ανακαίνιση στο ξενοδοχειακό μέρος του πλοίου. Αλλάζοντας κάποιες μοκέτες και ταπετσαρίες σε καθίσματα.

Λογικά το Εξπρές Σκιάθος θα ξεκινήσει γύρω στις 10 Απριλίου πάλι τα δρομολόγια στις Σποράδες.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...

οτι όταν ενα πλοίο παθαίνει βλάβη η εταιρεία είναι υποχρεωμένη απο τον νόμο να το αντικαθιστά άμεσα.

επίσης δεν είδα ουτε μια ανακοίνωση στο hsw.gr για την βλαβη..

επισης ειδα την εταιρεια ga ferries να αλλαζει προγραμματισμενα δρομολογια προς αγιο ακυρωνοντας τα και να στελνει οσο κοσμο θα εφευγε για αθηνα μεσω βολου και μαλλιστα νυχτερινες ωρες..

ειδα κοσμο επισης που του ζητηθηκε να πληρωσει την διαφορα για την τιμη με το τζετφερρυ και ας ειχαν κλησει απο καιρο με τις τιμες του Εξπρες Σκιαθος...

ολα αυτα πραγματικα ειναι τραγικα..

πλοια που κανουν 8-9 ωρες απο θεσσαλονικη, καταμαραν που χαλασε και ποτε δεν αντικατασταθηκε. προηγουμενη δευτερα και τριτη το καταμαραν ηταν φουλ για βολο και δεν υπηρχε τροπος να φυγει καποιος.

εισητηρια φωτια απο τον αγιο κωνσταντινο τοσο με το τζετ οσο και με τα μιλενα νταλιανα...

γιατι ρε παιδια τοσο μπαχαλο? μια τιη γυρω στα 15 ευρω και ιχ στα 40 δεν τους φτανει.. και μια διαρκεια ταξιδιου απο 3-4.30 ωρες ανθρωπινες

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Αληθεύει ότι το Εξπρές Σκιάθος είναι μονοπυθμενο?? Εάν ισχύει αυτό, σημαίνει ότι του χρόνου το πλοίο μας τελειώνει έκτος εάν φτιάξει διπύθμενα!! Μου κάνει εντύπωση ότι ένα πλοίο που κατασκευάστηκε το 1996, ότι κατασκευάστηκε χωρίς διπυθμενα

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω πως υπάρχει περίπτωση να ισχύει αυτό το διπύθμενο είναι υποχρεωτικό τόσο στα επιβατηγά όσο και στα φορτηγά για λόγους ασφαλείας και για λόγους λειτουργικούς,ύπο κάποιες προυποθέσεις εξαιρούνται οι fore peak και after peak tank

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Σύμφωνα και με τις δηλώσεις του κ. Βαρδινογιάννη το πλοίο πιθανόν την Δευτέρα να ξεκινήσει δρομολόγια. Όσον αφορά του χρόνου, υπάρχει η σκέψη να μετακομίσει στον Άγιο και από Βόλο να δρομολογηθεί το ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ.

Link to comment
Share on other sites

Mε ώρα αναχώρησης 09:00 από Βόλο και εκτιμώμενη ώρα άφιξης στην Σκιάθο στις 11:15, το πλοίο έδεσε στην Σκιάθο στις 12:00. Δεν το ανοίξανε πολύ μετά την βλάβη ή του άφησε κανένα κουσούρι; Θα δούμε τις επόμενες μέρες.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...