Jump to content
Shipfriends

Mega Victoria (IMO 8601915)


Recommended Posts

Αυτά τα πλοία της Viking Line, Amorella, Cindrerella και όλα εις -έλα, πρέπει να κάνουν αυτές τις γραμμές από τότε που οι Μινωικές Γραμμές ήταν ελληνική εταιρεία..:D

Edited by Nick the Greek
tag
Link to comment
Share on other sites

Η γραμμή είναι κομψότατη χωρίς αμφιβολία και απ' όσο γνωρίζω έχουν καλό όνομα και φανατικό κοινό. Για τις γραμμές τους εκεί πάνω είναι ό,τι πρέπει.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Στο πλοίο έγινε μεγάλης έκτασης ανακαίνιση κατά τον δεξαμενισμό του. Από φώτος που μου στείλανε, εκμοντερνίστηκε αρκετά, on line δεν βρίσκω κάτι ακόμα.

 

The Gabriella, serving the Helsinki (Finland)–Stockholm route, will undergo dry-docking April 3– 16. During the two week refurbishment, changes will include a brand-new range of eateries consisting of eight restaurants and bars. General passenger comfort will also increase when almost 100 cabins are modernized and furnished with double beds.

Edited by .voyager
Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
  • 1 year later...

Το Amorella είναι από τις 23 Ιανουαρίου σε δεξαμενή στο ναυπηγείο Scanmarine στη Landskrona. Το πλοίο αναμένεται να επιστρέψει στα δρομολόγια του στη γραμμή Turku Στοκχόλμη. Κατά τη διάρκεια του δεξαμενισμού θα υποστεί κάποια ανακαίνιση στις καμπίνες (πλέον θα προσφέρει τη δυνατότητα 3 κλίνης εσωτερικής καμπίνας). Επίσης θα ανακαινιστεί το Tapas & Wine café και ο χώρος συνεδριάσεων.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 6 months later...

Για να πάρουμε μια τζούρα από το Amorellάκι, ξεκινώντας με την πρυμνιά όψη ενώ το πλοίο κατευθύνεται πρός τη Στοκχόλμη. Η φύση και τα τοπία του φιόρδ της Στοκχόλμης δίνουν ορισμένες εκπληκτικές εικόνες, εδώ βλέπουμε την Amorella να πλέει μέσα σε ένα πανέμορφο σκηνικό. Εντάξει, είναι και το πλοίο καλλίγραμο όπως βλέπουμε και εδώ. Αξίζει παρατήρησης ο καθρέφτης και η πλώρη του πλοίου, προσέξτε τον αρμονικό τρόπο με τον οποίο ο καθρέφτης ενώνεται με την πλώρη και δημιουργούν αυτή την όμορφη σιλουέτα. 

Link to comment
Share on other sites

Τι μου θύμισες τώρα.... 

Ένα από τα πιο όμορφα ταξίδια που έκανα ποτέ με πλοίο.....Τον Σεπτέβριο του 19, έχοντας μια μέρα ελεύθερη στο Στοκχόλμη είπα να κάνω αυθημερόν το δρομολόγιο - πήγαινε με το grace ως τα Aland και πίσω με αυτό.... Τιμή πήγαινε-έλα 8 ευρώ σύνολο, συνιστάται ανεπιφύλακτα..... 

Ο καιρός άκρως χαλαρωτικός (συννεφιά που σε παίρνει ο ύπνος), την άραξα στον καθρέπτη  με τη βροχή να χτυπάει το τζάμι μπροστά, καφεδάκι και καλή μουσική στα ακουστικά (μη σχολιάσετε το Nike 49,5 νούμερο 😀😁 ) ..... 

93038489_904506623345516_1764047397517787136_n.thumb.jpg.b29a5ab157fd40bfd9c268e8f81d9a79.jpg

Ας δούμε μερικές φωτογραφίες από το ίδιο ταξίδι..... 

Αναχώρηση από Mariehamn, περνάμε το στενό του Fredriksborg, συνάντηση με το αδερφό Gabriella....

Τέλος από άλλη μέρα δυο φωτογραφίες απέξω, από το φιορδ της Στοκχόλμης επίσης (συγκεκριμένα πάλι το Fredriksborg) μπροστά στο κάστρο.... 

Καποια στιγμή θα ανεβάσω ένα εκτενές αφιέρωμα - και γι αυτό το πλοίο και για αρκετά άλλα, όταν έχω λίγο χρόνο.....

Edited by giorgos_249
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 11 months later...

Η έκθεση για την προσάραξη του το 2020. Μόλις σε ένα χρόνο, για περιστατικό που δεν είχε τραυματισμούς ή άλλα δυσάρεστα. Να μην κάνουμε συγκρίσεις με τα δικά μας:

M2020-02 Grounding of M/S Amorella in the Åland archipelago on 20 September 2020 - Onnettomuustutkintakeskus (turvallisuustutkinta.fi)

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • proud_ionian changed the title to Mega Victoria (IMO 8601915)
  • 3 months later...

Οι ετοιμασίες στη Genova συνεχίζονται, ας βάλουμε κι εμείς την πρώτη του φωτογραφία στην gallerie μας με αυτό το όνομα. Δε βοηθάει εκεί ο γερανός αλλά τέλος πάντων είναι ένα όμοφο πλοίο και του πάνε τα κίτρινα όπως του πήγαιναν και τα κόκκινα. Κάτι σαν το Daniel Battista δηλαδή:D.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 5 months later...

Από το καλοκαίρι μέχρι τώρα έπαιξε μπάλα παντού, από Σαρδηνία και Κορσική μέχρι Βαλεαρίδες. Τους τελευταίους μήνες πιο πολύ έκανε Livorno-Golfo Aranci, Livorno-Ile Rousse και Nice-Bastia. Εδώ και λίγες μέρες έδεσε στη Γένοβα για την απαραίτητη ακινησία.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...