Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Να πάρουμε και μια μικρή γεύση από το πως δείχνει το λιμανάκι της Ελαφονήσου, το οποίο την περίοδο του καλοκαιριού δέχεται 5 παντόφλες. Στην πρώτη φωτογραφία με πιο ανοιχτό πλάνο, βλέπει κανείς ξεκάθαρα το πόσα βράχια και αβαθή υπάρχουν στην περιοχή. Γι αυτό και οι παντόφλες κάνουν ολόκληρο κύκλο ώστε να εισέλθουν από τα αριστερά όπως βλέπουμε τη φωτογραφία. Με λίγα λόγια, αν δεν είσαι προσεκτικός μπορεί να πάθεις ζημιά.

 

Προσέξτε επίσης το αριστερό κομμάτι της φωτογραφίας, εκεί που φαίνονται 2 λάντζες. Από την εξωτερική πλευρά του σημείου εκείνου, έχει πέσει το Εξπρές Πήγασος αν το πιστεύετε, όταν έκανε Κύθηρα. Η προσέγγιση ήταν κανονικά για τη Νεάπολη πλήν όμως λόγω καιρού το πλοίο δε στεκόταν. Και κατέληξε να προσεγγίσει την Ελαφόνησο με τους επιβάτες για Νεάπολη να παίρνουν την παντόφλα για να περάσουν απέναντι.

 

Στην πιο κοντινή φωτογραφία, βλέπουμε πως είναι οι θέσεις του λιμανιού. Στα δεξιά δίπλα στο Μαριλένα μάλλον δένει άλλο ένα πλοίοαν χρειαστεί ενώ στο κενό αριστερά ανάμεσα στο Κάτω Νησί και το Αγιαννάκης δένει άλλο ένα πλοίο.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...