Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Τον Οκτωβριο η ULUSOY περιμενει το καινουργιο της roro ULUSOY 14 που θα δρομολογηθει στην γραμμη Τσεσμε-Τεργεστης και θα αντικαταστησει τα παλια ΦΓ/ΟΓ που εξυπηρετουν το route.

και βρισκεται στον εξωτερικο ντοκο για το fitting out.Το 14 και το αδερφο του(που θα ακολουθησει τους επομενους μηνες)ειναι τα μεγαλυτερα(σε μηκος) ρορο που εχουν φτιαχτει στα Flensburger.

post-2049-0-98707600-1345830501_thumb.jp

Edited by NHSOS XIOS
Link to comment
Share on other sites

  • 7 years later...

Απόψε θα ρίξουμε μια σύντομη ματιά σε ένα ακόμη πλοίο από το σόι της Ulusoy, και συγκεκριμένα το Ulusoy-14(IMO 9506253) που εδώ βλέπουμε ελλιμενισμένο στην Τεργέστη. Έτος κατασκευής το 2012 και έκτοτε στην υπηρεσία της Ulusoy Denizyolari με δρομολόγια ανάμεσα στην Τεργέστη και τη Σμύρνη. Είναι κλασσικό σχέδιο του ναυπηγείου του Flensburg(αριθμός γιάρδας 753). Πιο συγκεκριμένα είναι ένα εκ των τριών που έχουν χτιστεί με ολικό μήκος 208 μέτρα και 4,094 lane metres που σύμφωνα με τις πηγές μου είναι αρκετά για 283 ασυνόδευτες καρότσες σε 3 ντέκ. Τα ακριβή αδέλφια του στα 208 μέτρα είναι τα Ulusoy-15 και το UN Istanbul που επίσης υπάρχουν στην gallerie μας.

 

Η 2 μηχανές του είναι MAN B&W των 22,188 ίππων και του δίνουν μέγιστη ταχύτητα 21.5 κόμβους ενώ η υπηρεσιακή είναι 20.6 κόμβοι με κατανάλωση 63 τόνους καύσιμο την ημέρα. Εδώ και πάνω από ένα μήνα έχει βγεί από τα δρομολόγια και κάνει κούρα ομορφιάς στην Tuzla.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Στο καινούριο terminal Piattaforma Logistica di Trieste έπιασε το περασμένο Σάββατο το πλοίο για πρώτη φορά. Πλήρως έμφορτο με 273 κομμάτια, πλάνα από το πλοίο και δηλώσεις των εμπλεκομένων εδώ:

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...