Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Με μειωμενη ταχυτητα στο τελευταιο τμημα του ημερησιου δρομολογιου. Ανακοινωση για προσωρινη πλευση με δυο μηχανες, σε αναμονη για εν πλω αποκατασταση του προβλήματος (σωλήνας ψύξης ή κάτι τέτοιο)

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για τη μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Ο/Γ Κνωσός Παλάς στο Ηράκλειο

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου, βραδινές ώρες χθες, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για μηχανική βλάβη σε δύο από τις τέσσερις κύριες μηχανές του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΚΝΩΣΣΟΣ ΠΑΛΑΣ'' Ν. Ηρακλείου 34, στη θαλάσσια περιοχή 36 ν.μ. βορειοδυτικά του λιμένα Ηρακλείου, χωρίς να αιτεί συνδρομή.

Το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τους λιμένες Πειραιά και Μήλου προς τον λιμένα Ηράκλειου, με 1343 επιβάτες, 117 μέλη πληρώματος, 336 Ι.Χ.Ε., 41 Δ/Κ και 14 Φ/Γ.

Το ''ΚΝΩΣΣΟΣ ΠΑΛΑΣ'' κατέπλευσε στο λιμένα Ηρακλείου, όπου αποβίβασε τους επιβάτες του με ασφάλεια και στη συνέχεια του απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς και την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί. Μετά από διαπίστωση της βλάβης από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης πλοίων, αποκατάσταση αυτής, δοκιμαστικό έλεγχο όλων των μηχανών, καθώς και προσκόμιση του βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, επετράπη ο απόπλους του και απέπλευσε για εκτέλεση του δρομολογίου του προς τον λιμένα Πειραιά.

Link to comment
Share on other sites

  • Nick the Greek changed the title to Βλάβες Cruise Bonaria

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...