Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Ο/Γ Prince στην Ηγουμενίτσα

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, μεσημβρινές ώρες σήμερα, ότι κατά τη διαδικασία απόπλου του Ε/Γ-Ο/Γ «PRINCE» σημαίας Κύπρου, παρουσιάστηκε αδυναμία εκκίνησης της αριστερής κύριας μηχανής του.

Το ανωτέρω πλοίο, στο οποίο επέβαιναν ογδόντα ένας (81) επιβάτες και είκοσι ένα (21) οχήματα, εκτελούσε εγκεκριμένο δρομολόγιο Πρίντεζι Ιταλίας-Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα-Πρίντεζι Ιταλίας. Οι επιβάτες, με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας πρόκειται να προωθηθούν στον προορισμό τους με έτερο πλοίο.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας απαγορεύτηκε ο απόπλους του «PRINCE», μέχρι προσκόμισης εγγράφου διατήρησης κλάσης και αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Μηχανική βλάβη στο Ε/Γ-Ο/Γ Prince στην Ηγουμενίτσα 

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας από τον ναυτικό πράκτορα του Ε/Γ-Ο/Γ “PRINCE” σημαίας Κύπρου, ότι το εν λόγω πλοίο,  παρουσίασε μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή, ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή 16 ν.μ. βορειοδυτικά της Κέρκυρας.
Το πλοίο, το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από λιμένα Πρίντεζι Ιταλίας προς λιμένα Ηγουμενίτσας, κατέπλευσε με μειωμένη ταχύτητα στον λιμένα Ηγουμενίτσας, όπου αποβίβασε με ασφάλεια 74 επιβάτες, 47 μέλη πληρώματος και 22 οχήματα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας απαγορεύτηκε ο απόπλους του “PRINCE” μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης-αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...