Jump to content
Shipfriends

Πρόσκρουση του Olympus στον ύφαλο Mansel ανοιχτά της Σαντορίνης || 01.08.2019


Recommended Posts

Ορίστε και μια φωτογραφία , περνώντας κάτω από την Οία σήμερα το απόγευμα. Ήταν η πρώτη φορά που το είδα από κοντά. Πολύ κρίμα , αρκετά όμορφο . Για να δούμε τι έπεται στη συνέχεια.

Edited by svo
Link to comment
Share on other sites

On 8/16/2019 at 11:08 PM, ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΝΑΡΗΣ said:

Και με τη πλωρη μεσα....μη φαινομαστε απο απεναντι ε?

Δε νομιζω να ειναι ο ακριβης λογο αυτος ,απλα αν το ρηγμα ειναι στο πλωριο κομματι βοηθαει περισσοτερο να μπει με τη πλωρη στη δεξαμενη ωστε να γινονται με πιο ευκολια οι εργασιες !!!

Link to comment
Share on other sites

Αν με ρώταγες όταν ανέβηκε δεξαμενή θα έβαζα τα λεφτά μου στο ότι θα γινόταν μια εκτίμηση για αρχή. Αλλά το γεγονός πως το πλοίο είναι ήδη 11 ημέρες επάνω, σημαίνει πως μάλλον γίνονται κανονικές επισκευές της ζημιάς με πρόθεση να ξαναβγεί. 

Link to comment
Share on other sites

Στις 15 Σεπτεμβρίου αναμένεται να βγει από τo νεώριo της Σύρου το πλοίο OLYMPUS, ημερομηνία κατά την οποία υπολογίζεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί η επισκευή του, μετά την πρόσκρουση σε ύφαλο κατά το πρώτο του ταξίδι την 1η Αυγούστου.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο κ. Βασίλης Κασιμάτης, στέλεχος της εταιρίας Sea Speed Ferries, υπολογίζεται ότι μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι επισκευές στο OLYMPUS μετά το ατύχημα που είχε ανοιχτά του λιμανιού της Σαντορίνης. Στη συνέχεια πρόσθεσε, ότι ο ρυθμός των εργασιών είναι ικανοποιητικός και για το λόγο αυτό έχει ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα των εισιτηρίων για κρατήσεις από 20 Σεπτεμβρίου.

Edited by proud_ionian
To Nεώριο. Όχι τα νεώρια
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Απ' ότι φαίνεται στο AIS η δεξαμενή είναι άδεια αλλά το πλοίο παραμένει εκτός, ενώ το μοναδικό άλλο πλοίο στο Νεώριο φαίνεται να είναι το tanker που είναι στη μεγάλη δεξαμενή. Ίσως να περιμένουν τη Δευτέρα που δε χρεώνεται υπερωρία για να ανέβει.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...