Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Αλήθεια δε μπορούσα να το φανταστώ αυτό που λέει ο @Panagia Ekatontapiliani για το Flying Dolphin Venus I. Επίσης είχα ακούσει ότι είχε ικανοποιητικές- καλές επιδόσεις λαμβάνοντας πάντα υπόψη και την εποχή. Δηλαδή υπήρχε πρόβλημα στο λιμάνι λόγω πιθανόν κακών καιρικών συνθηκών ή λόγω εγκληματικότητας και δολιοφθοράς ;

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

On 12/13/2019 at 7:17 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Εδώ και δύο εβδομάδες το έκοψε επειδή δεν ήταν ασφαλής η διανυκτέρευση του πλοίου στο λιμάνι των Μεθάνων.

ποιο λιμάνι? αχαχαχαχχα

Δεν κρατιέται τπτ εκει

Link to comment
Share on other sites

Απο την εσωτερικη μερια του προβλητα(Νοτια) δε θα μπορουσε να κρατηθει;Η υπαρχει αλλος λογος οπως πχ ρεστια και δεν μπορει.

Edited by ΝΟΜΙΚΟΣ
Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Περάστηκαν στο σύστημα κρατήσεων τα δρομολόγια του Άγιος Νεκτάριος Αίγινας, έως το τέλος της παρούσης δρομολογιακής περιόδου.

Παραμένουν τα ίδια, όπως έχουν καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια καθημερινά από Πειραιά (08:20, 12:15, 16:15) και από Αίγινα (10:15, 14:15, 18:15), ενώ τις Κυριακές και τις αργίες θα έχει από Πειραιά (08:20, 14:00, 17:45) και από Αίγινα (10:15, 16:00, 19:45).

Link to comment
Share on other sites

Το Flying Cat 6 θα καλύψει μοναχό του με διπλά καθημερινά δρομολόγια την γραμμή του Σαρωνικού έως τις 9 Φεβρουαρίου. 

Αλλαγή στα ωράρια αναχωρήσεων από Πειραιά, ως εξής: 10:00 & 17:45

Link to comment
Share on other sites

Αυτός ήταν ο σχεδιασμό, μέχρι το πρώτο της 10ης Φεβρουαρίου, για να ετοιμάσουν το δελφίνι. Αλλά λόγω της βλάβης του FC6 τα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν με το FC5, τις ίδιες ώρες

Παρεμπιπτόντως έχουν περαστεί τα δρομολόγια των ταχυπλόων έως 28/05.

Τα δρομολόγια προς Πόρο - Ύδρα κλπ θα καλυφθούν από τα δελφίνια και τα FC5 και FC6

Με δεδομένο ότι το FC3 δεν θα είναι στη γραμμή το καλοκαίρι και το FC6 θα πάει Σποράδες, το ερώτημα είναι αν θα μπει το FC4 να καλύψει τη γραμμή το καλοκαίρι. Υποθέτω πως δεν προχώρησε το σενάριο πώλησης.

Link to comment
Share on other sites

Από τις 20 Φεβρουαρίου 2020 ξεκινάει δρομολόγια το Flyincat 6 μετά από νέα παράταση 10 ημερών - το Flyingcat 5 μέχρι τότε συνεχίζει τα διπλά δρομολόγια. Θεωρώ πιθανόν να επιστρέψουν εκείνη την ημερομηνία ταυτόχρονα το Flying Dolphin XVII & Flying Dolphin XIX με τα νέα του σινιάλα. Συνεπώς, αν ισχύσει αυτό, θα έχουν όλα τα ταχύπλοα του Σαρωνικού τα ίδια σινιάλα. Μετά είναι λογικό να αποχωρήσουν τα Flyingcat 5 και Flying Dolphin XXIX για την ακινησία τους. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Την Πέμπτη 27/2 το Απόλλων Ελλάς θα εκτελέσει έκτακτο δρομολόγιο για Πόρο με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των συγγενών και φίλων που θα θελήσουν να παρευρεθούν στην ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων στο Κ.Ε. ΠΟΡΟΣ. Αναλυτικά:

Πειραιάς (08:30) - Πόρος

Πόρος (14:00) - Μέθανα - Αίγινα - Πειραιάς

Link to comment
Share on other sites

Παράταση στην παράταση για τα τροποποιημένα δρομολόγια των ταχυπλόων της HSW για Πόρο κ.λ.π..
Συνεχίζουν έως Τετάρτη. Μου κάνει εντύπωση που έχουν δώσει επιστροφή στα παλιά την Πέμπτη ενώ ο σχεδιασμός είχε αλλαγή από την Παρασκευή με προσθήκη τρίτου δρομολογίου

Link to comment
Share on other sites

On 20 Φεβρουαρίου 2020 at 11:58 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Το Flying Cat 4 ετοιμάζεται εσπευσμένα για να ξεκινήσει δρομολόγια στο Σαρωνικό στη θέση του λαβωμένου Flying Cat 6

 

On 7 Φεβρουαρίου 2020 at 9:04 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Οι πληροφορίες λένε για σπασμένη μηχανή. 

 

On 7 Φεβρουαρίου 2020 at 4:51 PM, Orestis said:

Ακούστηκε πως πρόκειται για σοβαρή ζημιά.


Όπως φαίνεται πάει στράφι ο αρχικός σχεδιασμός της HSW για αυτή τη σαιζόν στο Σαρωνικό. Πέρυσι η φωτιά στο δελφίνι αντιμετωπίστηκε εύκολα γιατί είχε spare το FC3. Φέτος όμως έχει δηλωθεί αλλού. Οι φήμες πολλές. Το FC4 είναι λογικά λύση ανάγκης αφού έχει κόστος για την εποχή αυτή. Αν και το έχουμε δει να βγάζει το φίδι από την τρύπα και Δεκέμβριο - Ιανουάριο που είναι ακόμα χειρότερες περίοδοι.

 

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Καλά, το ότι το FC3 έχει δηλωθεί αλλού δεν νομίζω ότι τους εμποδίζει σε περίπτωση που θελήσουν να το ξαναβάλουν Σαρωνικό. Απλά είναι νωρίς ακόμα νομίζω για να πάρουν μια τέτοια απόφαση. Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο τους βγήκε πέρσι που και τα δύο καλά flyingcats ήταν στο Σαρωνικό, δηλαδή ακόμα και να βγει εκτός το 6 ίσως προτιμήσουν να αφήσουν το 3 στις Κυκλάδες και να κρατήσουν μόνο το 4 στο Σαρωνικό με διπλό πλήρωμα. 

Link to comment
Share on other sites

Τα δύο καλά FC ήταν στο Σαρωνικό αφ' ενός λόγω της πυρκαγιάς στο δελφίνι, αφ' ετέρου γιατί το FC3 ήταν χωρίς δρομολόγιο. Δεν ήταν από την αρχή επιλογή της εταιρείας.
Προσωπικά θεωρώ δύσκολο πλέον να πάει το FC3 Σαρωνικό (υπάρχει και ο ανταγωνισμός στις Κυκλάδες), εκτός αν προκύψει και νέο πρόβλημα στα πλοία του Σαρωνικού.

Edited by kerkini
Link to comment
Share on other sites

Η κοινοπραξία Σαρωνικού θα εκτελέσει έκτακτα δρομολόγια τη Παρασκευή 28/02/2020 με το Αχαιός από Πειραιά για Αίγινα στις 19.30,με επιστροφή από την Αίγινα την επομένη ημέρα στις 06.00. Ενώ τη Καθαρά Δευτέρα 02/03/2020, το Απόλλων Ελλάς θα εκτελέσει έκτακτο δρομολόγιο από Πειραιά για Αίγινα στις 20.00,με επιστροφή από την Αίγινα στις 21.50.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Περικοπές στα ταχύπλοα από την HSW προς Πόρο - Ύδρα κλπ. Δύο δρομολόγια την ημέρα, το FC5 βγήκε (ξανά) για ακινησία, εκτός και το FC4 και τα δρομολόγια μόνο με δελφίνια.

Βέβαια στο πλάνο έχει το FC6 από Παρασκευή....

Link to comment
Share on other sites

Η BSF τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Μαρτίου θα βγάλει ΟΛΑ τα δρομολόγια του Σαρωνικού με μόνο ΕΝΑ δελφίνι! Αναλυτικά:

Πόρτο Χέλι (06:00) - Σπέτσες - Ερμιόνη - Ύδρα - Πόρος - Πειραιάς

Πειραιάς (11:00) - Αίγινα

Αίγινα (12:00) - Πειραιάς

Πειραιάς (12:50) - Αίγινα - Αγκίστρι

Αγκίστρι (13:50) - Αίγινα - Πειραιάς

Πειραιάς (17:00) - Πόρος - Ύδρα - Ερμιόνη - Σπέτσες - Πόρτο Χέλι

Link to comment
Share on other sites

Ακριβώς, είναι η νέα νομική μορφή με την όποια εμφανίζεται η εταιρεία μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς απο την Attica Group. Με άλλα λόγια HSW δεν "υπάρχει" στα χαρτιά μόνο τα λογότυπα στα πλοία υπάρχουν.

Edited by Apollon Hellas
Διόρθωση
Link to comment
Share on other sites

Περιορίζει ακόμη περισσότερο τα δρομολόγια η ΑΝΕΣ. Έτσι, ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ θα έχει ένα δρομολόγιο μόνο την Τετάρτη  25-03 και την Παρασκευή 27-03 στις 08:00, καθώς επίσης και τις ημέρες Τρίτη 31-03, Τετάρτη 01-04 και Πέμπτη 02-04 στις 12:00.

Link to comment
Share on other sites

Και η ΚΠΣ μειώνει περαιτέρω τα δρομολόγιά της (σε μόλις 1 την ημέρα) πραγματοποιώντας μια άτυπη συνεργασία - μοίρασμα ημερών με την ΑΝΕΣ, ενώ η BSF τουλάχιστον μέχρι τις 31/3 σταματάει εντελώς όλα τα δρομολόγια με το δελφίνι για Αίγινα και Αγκίστρι!

Link to comment
Share on other sites

Η κοινοπραξία Σαρωνικού αναλαμβάνει τα δρομολόγια κάθε Δευτέρα, Τρίτη (με ενδιάμεση προσέγγιση στο Αγκίστρι), Πέμπτη και Κυριακή με αναχώρηση από Πειραιά στις 08:00 και αναχώρηση από Αίγινα στις 11:00.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...