Jump to content
Shipfriends

Rio Docklands


Recommended Posts

Τι εργα γινονται στη Δυτικη προβληατα κατω απο τη γεφυρα

Εδω και καποιες μερες ειναι το ΧΡΗΣΤΟΣ XVII και το HYDNA απο ρυμουλκα καθως και το ALKYONI που πρεπει να ειναι δραγα.

Καποια εκβαθυνση ή κατι αλλο;

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

Μάλλον εκβάθυνση.

τα εργα γινονται αναμεσα στον 4ο πυλωνα και το Καστρο του Ριου, εκει που κατα την κατασκευη της Γεφυρας ηταν μπαζωμενο για να υπαρχει προσβαση στον πυλωνα.

γινονται και εργα ενισχυσης οπλισμου και σκυροδεματος, σε μεγαλο τμημα της Δυτικης Προβλητας, αναμεσα στη Γεφυρα και το Καστρο

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
On 7/22/2019 at 10:08 PM, polmyt said:

Τι εργα γινονται στη Δυτικη προβληατα κατω απο τη γεφυρα[...]Καποια εκβαθυνση ή κατι αλλο;

 

On 7/23/2019 at 10:14 PM, proud_ionian said:

Μάλλον εκβάθυνση.

 

On 7/25/2019 at 12:54 AM, proud_ionian said:

100% εκβαθυνση.

ποντιση υποθαλασσιων καλωδιων υπερυψηλης τασης. αυτο γινεται ;) 

η εκβαθυνση ειναι μερος του ολου project.

το κομματι της δυτικης προβλητας αναμεσα στη γεφυρα και το καστρο, οπως και η δημοφιλης μικρη παραλια πισω απο το καστρο εχουν κλεισει και εκει ειναι η βαση του εργοταξιου.

το αριαδνη και η συνοδεια του δουλευουν συνεχομενα.

απο οτι ακουσα, αλλα δεν το εχω επιβεβαιωσει, πριν λιγες μερες ειχε εντοπισθει ναρκη του ΒΠΠ, στο βυθο και καθυστερησαν για λιγο οι εργασιες μεχρι να εξουδετερωθει.

Link to comment
Share on other sites

τελειωσε η εγκατασταση του καλωδιου (απο euro2day &ΑΠΕ).

Quote

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η πόντιση του πρώτου υποβρύχιου καλωδίου υπερυψηλής τάσης 400 kV στην Ελλάδα, που συνδέει την Πελοπόννησο με τη Στερεά Ελλάδα, μέσω του στενού Ρίου-Αντιρρίου.

Πρόκειται για ένα έργο που, σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνονται σύμβουλο του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) Μανούσο Μανουσάκη, θα συμβάλει καθοριστικά στη βελτίωση του συστήματος μεταφοράς της ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας.

Σε δηλώσεις του ο κ. Μανουσάκης τόνισε ότι η ολοκλήρωση αυτού του έργου «είναι εξαιρετικά σημαντική καθώς προσφέρει ισορροπία στο σύστημα μεταφοράς αλλά και αύξηση του δυναμικού των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας που μπορεί πλέον να παρέχει η Πελοπόννησος -και επιτρέπει πλέον την πλήρη λειτουργία του μεγάλου εργοστασίου Μεγαλόπολη 5».

 

Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πέρασε από δω πριν σας έρθει εκεί.

Πριν κατι μερες ήρθε ανοιχτά του νησιού για λίγες ώρες(χωρίς να πάρει πετρέλαια η να κάνει refers)και έφυγε για Ριο.

Edited by proud_ionian
quote αντί reply
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 months later...

ενω το αριαδνη εχει αποχωρησει και εχει παει γι'αλλα, οι εργασιες στην στερια συνεχιζονται (τουλαχιστον απο τη μερια του ριου που βλεπω συχνα).

στη δυτικη αποβαθρα, προς το καστρο, παραμενει δεσμευμενο μεγαλο μερος, παρολο που εχει ανοιξει η προσβαση προς την παραλια πισω απο το καστρο.

ο χωρος φυλασσεται και με ηλεκτρονικα μεσα και με παρουσια ιδιωτικων φρουρων, ενω αν πας κοντα, βλεπεις τις, θηριωδεις για μενα, αποληξεις 4-5 καλωδιων, που ειναι στερωμενες σε βασεις και περιμενουν να συνδεθουν.

πιο περα εχουν τελειωσει τα εργα γυρω απο την ανατολικη αποβαθρα και συνεχιζονται στο δρομο που συνδεει την ανατολικη αποβαθρα με τα round abouts του νοσοκομειου στην παλια εθνικη (δεν μιλω για την στοα στην εξοδο της γεφυρας).

στην ουσια σε μια νοτητη ευθεια απο τη δυτικη αποβαθρα μεχρι την παλια εθνικη, μεσω του οδικου δικτυου, υπογειοποιειται η συνεχεια του καλωδιου

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Γενικά ο δρόμος στις προβλήτες εκεί όπου ρίχνουν καταπέλτη τα ferryboat είναι σε μαύρα χάλια, υπάρχει και θέμα με τους πρωτοπόρους. Φαίνεται να είναι πιο "ψηλά" πλοία σε σχέση με τα υπόλοιπα και το 90% των φορτηγών θα βρουν από κάτω και δημιουργούνται γενικά μικρές αναμονές από ΙΧ που περιμένουν από πίσω. Φυσικά δε λείπουν και μερικά γαλλικά κάθε τόσο. Οπότε ή θα πρέπει να επιδιορθωθεί το οδόστρωμα που είναι γεμάτο λακούβες και λιμνάζοντα νερά ή να ξανασκεφτούν την δρομολόγηση των πρωτοπόρων. 

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Έργα μισού εκατομμυρίου έουρωζ, θα γινουν στην ανατολική προβλήτα του Ρίου. Νέοι αγωγοί ομβρίων, ενίσχυση στα κρηπιδώματα, ασφαλτόστρωση και κατασκευή νησίδας που θα διαχωρίζει την παραλιακή, από τη λιμενικη ζωνη.

Τα εργα τα τρεχει ο ΟΛΠΑ.

Περισσοτερα στο The Best.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...