Jump to content
Shipfriends

Sildafjord (IMO 9850733)


Recommended Posts

On 3/11/2018 at 1:01 AM, Panagia Ekatontapiliani said:

Αλλά δεν έμεινε στη παραγγελία μόνο των επτά πλοίων!! Γιατί την επομένη ημέρα ανακοινώθηκε από τη Multi Marine η παραγγελία τεσσάρων πλοίων από τη Fjord1!! Τα τέσσερα πλοία που έχουν παραγγελθεί από τη Fjord1, εκ των οποίων τρία από τα πλοία θα είναι του νέου σχεδιασμού "MM82FE EL", το οποίο είναι περίπου. Μήκους 85 μ. Η χωρητικότητα θα είναι 83 αυτοκίνητα και 299 επιβάτες (συμπεριλαμβανομένου του πληρώματος). Δύο εκ των ως άνω πλοίων θα δουλέψει στη γραμμή Ranavik-Skjersholmane και το τρίτο πλοίο θα δουλέψει στη γραμμή Gjermundshamn-Årsnes. Τα τρία πλοία θα κατασκευαστούν στο ναυπηγείο Sefine στην Τουρκία (NB 33, 34 & 35) και θα παραδοθούν το 3ο και 4ο τρίμηνο του 2019.

Το τρίτο αμφιπλωρο της σειράς MM82FE EL της Fjord1 (Yard No 35) που ναυπηγείται στο ναυπηγείο Sefine είναι το Sildafjord και θα δρομολογηθεί στη γραμμή Gjermundshamn-Varaldsøy-Årsnes. Το πλοίο θα έχει μήκος 84,50 μέτρα, πλάτος 17,00 μέτρα, χωρητικότητα 299 επιβάτες, 83 ΙΧ.

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • proud_ionian changed the title to Sildafjord (IMO 9850733)
  • 5 months later...

Και ενώ εσύ κοιμάσαι, Παναγία μου, το Sildafjord απέπλευσε από τη Yalova και κατευθύνεται πρός τα Δαρδανέλλια. Δεν μπορώ να φανταστώ πως κάνει δοκιμαστικά τέτοιαν ώρα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...