Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Τ/Ρ Ποσειδών στη Θεσσαλονίκη

Quote

Σε απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Δ/Ρ ''ΠΟΣΕΙΔΩΝ'' Ν.Π. 5779 προέβη, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, πριν την εκτέλεση του δρομολογίου του για Λευκό Πύργο-Περαία – Νέους Επιβάτες και επιστροφή, παρουσιάστηκε αδυναμία εκκίνησης της δεξιάς κύριας μηχανής, ενώ βρισκόταν πρυμνοδετημένο στο λιμένα Θεσσαλονίκης και χωρίς επιβάτες.

Μετά από έκτακτη επιθεώρηση του πλοίου από Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΠΟΣΕΙΔΩΝ'', απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Δ/Ρ Ποσειδών στη Θεσσαλονίκη

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, βραδινές ώρες χθες, ότι μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου δρομολογίου του Ε/Γ-Δ/Ρ ''ΠΟΣΕΙΔΩΝ'' Ν.Π. 5779, και κατά την αγκυροβόλησή του στο λιμένα Νέων Επιβατών Περαίας Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με δήλωση του Πλοιάρχου του, παρέσυρε με την προπέλα του δίχτυα.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΠΟΣΕΙΔΩΝ'' μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Δ/Ρ Ποσειδών στη Σαλαμίνα

Quote

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, το Γ' Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Δ/Ρ ''ΠΟΣΕΙΔΩΝ'' Ν.Π. 5779, για δυσλειτουργία στην αριστερή κύρια μηχανή του. 

Το ''ΠΟΣΕΙΔΩΝ'' το οποίο είχε αποπλεύσει από λιμένα Περάματος, κατέπλευσε αυτοδύναμα στον λιμένα Παλουκιών ν. Σαλαμίνας, όπου αποβίβασε με ασφάλεια τους δεκαπέντε (15) επιβάτες που μετέφερε.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Μηχανική βλάβη του Ε/Γ -Δ/Ρ Ποσειδών στη Σαλαμίνα

Quote

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας,  από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Δ/Ρ “ΠΟΣΕΙΔΩΝ” Ν.Π. 5779, για  δυσλειτουργία δεξιάς μηχανής.

Από τη Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω πλοίου, μέχρι προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Σήμερα θα μείνουν ανεκτέλεστα τα δρομολόγια του.

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...