Jump to content
Shipfriends

Stena Flavia (IMO 9417919)


Recommended Posts

To Stena Flavia είναι ένα από τα πλοία της δημοφιλούς κλάσης των Visentini, έχει ναυπηγηθεί το 2008 και αφού πέρασε ναυλωμένο από την Iscomar, την Transmediterranea και τη Scandlines, κατέληξε στην ιδιοκτησία της Stena Line, για λογαριασμό της οποίας δραστηριοποιείται αυτή τη στιγμή στο Nynäshamn (Σουηδία) - Ventspils (Λετονία). Παρακάτω το βλέπουμε σε αναχώρηση από το σουηδικό λιμάνι.

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Το πλάνο τση Stena για το πλοίο, μετά την ολοκλήρωση των καθηκόντων του στη γραμμή Nynashamn - Ventspils, είναι να περάσει στην Ιρλανδέζικη Θάλασσα, μάλλον σαν τρίτο πλοίο στη γραμμή Belfast - Liverpool. Αυτό τέλος πάντων βγαίνει πρός τα έξω από τη Stena Line αυτήν τη στιγμή.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Το πλοίο πρός το παρόν έχει κάνει τράμπα γραμμές με το Stena Gothica. Το τελευταίο έχει μετακομίσει στο Ventspils - Nynashamn που είναι εδώ και χρόνια η γραμμή του Stena Flavia. Το τελευταίο έχει αναλάβει δράση παρέα με το Urd στη γραμμή Ventspils - Travemunde. Η διαφορά χωρητικότητας ανάμεσα στα 2 πλοία είναι αξιοσημείωτη, οπότε πιθανόν εδώ να έχουμε τη Stena Line να αντιδρά στη ζήτηση των συγκεκριμένων γραμμών.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Προς το παρόν θα μείνει σε αύτη τη γραμμή, μαζί με το Stena Livia!! Πιο μετά το μενού έχει Travemünde-Liepaja

On 4/9/2021 at 1:55 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η Stena Line το πλοίο θα μετονομαστεί σε Stena Livia. Στα μέσα Απριλίου θα δρομολογηθεί στη γραμμή Nynäshamn-Ventspils, μαζί με το Stena Flavia. Ενώ αργότερα το ίδιο δίδυμο (Stena Livia & Stena Flavia) θα αντικαταστήσει το δίδυμο Stena Gothica & Urd στη γραμμή Travemünde-Liepaja

Το Stena Livia θα αντικαταστήσει το Scottish Viking στη γραμμή Nynashamn - Ventspils

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Το μενού έχει όντως Travemunde - Liepaja, σε μια γραμμή της οποίας η χωρητικότητα αυξήθηκε κατακόρυφα. Κλασσικά time travel 6 χρόνια πίσω γιατί δεν αξιώθηκα στο μεσοδιάστημα να τις ανεβάσω, για να δούμε το Stena Flavia με την προηγούμενη φορεσιά της Stena σε άφιξή του στο Travemunde. Τα σινιάλα της Stena είναι από αυτά που πάνε πολύ στα Visentinάκια. 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 9 months later...

Επιστροφή του πλοίου στη γραμμή Travemunde - Liepaja και σε άφιξή του από τη Λετονία στη Γερμανία το πετυχαίνουμε και εμείς, ένα πρωινό στο Travemunde. Έχει φορέσει πια τα σινιάλα της Stena Line με το γνωστό πια "Connecting Europe for a sustainable future".

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...