Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Παράξενο πως τα κοράκια (κανάλια) δεν έχουν μυριστεί το αίμα ακόμα...
Εδώ στου καπτα-Μάκη τις καθυστερήσεις, από τις Φλέβες ήταν οι κάμερες μέσα στο λιμάνι του Πειραιά..!
Σε τούτο εδώ, κοντεύει να κλείσει μήνα όλη αυτή η ιστορία, και δεν έχουν πάρει χαμπάρι τίποτα.
Πραγματικά, εντύπωση μου κάνει.

Link to comment
Share on other sites

Ειναι λιγο ξεφτίλα όμως η όλη φάση ε ;; Δηλαδή πρόβλημα στο πρόβλημα τα ταχύπλοα της συγκεκριμένης εταιρίας .. κρίμα για τον κοσμο που πληρώνει εισιτήριο ταχυπλοοου και υφίσταται όλη αυτή την ταλαιπωρία 

Link to comment
Share on other sites

Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για τη μηχανική βλάβη του Ε/Γ- ΚΑΤ/ΡΑΝ Supercat στον Πειραιά

Quote

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πειραιά από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-ΚΑΤ/ΡΑΝ ''SUPERCAT'' Ν.Π. 12518, ότι κατά την διάρκεια προγραμματισμένου δρομολογίου από λιμένα Πειραιά για λιμένες Μήλου – Φολέγανδρου – Θήρας – Ίου – Νάξου – Μυκόνου, παρουσιάσθηκε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή, ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή νότια ν. Αγίου Γεωργίου.

Το ''SUPERCAT'' επέστρεψε αυτοδύναμα στο λιμένα του Πειραιά, όπου αποβίβασε με ασφάλεια τους 127 επιβάτες του.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του ως άνω πλοίου μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι επιβάτες πρόκειται να προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοικτήτριας εταιρείας.

 

Link to comment
Share on other sites

  • polmyt changed the title to Βλάβες Supercat
  • 1 month later...

Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για την ακυβερνησία του Ε/Γ-Τ/Χ Super Cat στη Μύκονο

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, απογευματινές ώρες χθες, ότι το Ε/Γ-Τ/Χ ''ΣΟΥΠΕΡΚΑΤ'' Ν.Π. 12518, ενώ βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή έξω από το Νέο Λιμένα Μυκόνου λίγο μετά τον απόπλου του για Ίο – Θήρα – Φολέγανδρο – Μήλο – Σίφνο – Πειραιά, χρήζει συνδρομής από ρυμουλκό.

Στο σημείο έσπευσε το Ρ/Κ ''ΧΡΗΣΤΟΣ XLI'' Ν.Π. 12492 από το οποίο το ''ΣΟΥΠΕΡΚΑΤ'' ρυμουλκήθηκε στο νέο Λιμένα Μυκόνου, όπου προσέδεσε με ασφάλεια και αποβιβάστηκαν οι εκατόν τριάντα ένας (131) επιβάτες.

Κατόπιν διενέργειας επιθεώρησης από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων, διαπιστώθηκε η απώλεια ηλεκτρικού σήματος (επικοινωνίας) μεταξύ των χειριστηρίων γέφυρας και των αριστερών υδροπροωθητήρων.

Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου αρχικά απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου και το επιβατικό κοινό προωθήθηκε στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας, ενώ στη συνέχεια, κατόπιν προσκόμισης βεβαίωσης διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, του επετράπη και το ''ΣΟΥΠΕΡΚΑΤ'' απέπλευσε την 19:50 προς συνέχιση του προγραμματισμένου δρομολογίου του.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Γενικά τα μικρά,όπως το supercat και τo seajet2/superjet,ταξιδεύουν καλύτερα με τον καιρό στη μπάντα.Συνεπώς ψήλωνει λόγω του βοριά που επικρατεί στο Αιγαίο 

Edited by Champion Jet_2
Link to comment
Share on other sites

Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για τη μηχανική βλάβη του Ε/Γ–Τ/Χ Supercat στη Μήλο

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μήλου, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ – Τ/Χ “ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΤ” Ν.Π. 12518 ότι ενώ το πλοίο βρισκόταν στο λιμένα Αδάμαντα ν. Μήλου, παρουσίασε μηχανική βλάβη στη δεξιά εσωτερική κύρια μηχανή.
Το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμένα Πειραιά προς τους λιμένες Μήλου- Φολέγανδρου- Θήρας- Ίου- Νάξου- Μυκόνου- Νάξου- Ίου- Θήρας- Φολέγανδρου- Μήλου- Πειραιά, με 214 επιβάτες.
Από το Λιμεναρχείο Μήλου, αρχικά απαγορεύτηκε η συνέχιση του ως άνω δρομολογίου του εν λόγω πλοίου, μέχρι την επιθεώρηση και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.  
Στη συνέχεια, επετράπη ο απόπλους του “ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΤ” προς εκτέλεση μεμονωμένου πλου για λιμένα Πειραιά κενό επιβατών και φορτίου, ενώ οι επιβάτες πρόκειται να προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Link to comment
Share on other sites

Εκείνη την ώρα που έγραψα το παραπάνω, το πλοίο ήταν ήδη πάρα πολλή ώρα και νόμιζα πως το κράτησαν στη Μήλο. Τελικά απέπλευσε και έφτασε στον Πειραιά μετά τις 0700 το πρωί. Και στου Τζελέπη παραμένει μέχρι τώρα, δε φαίνεται πως θα κάνει δρομολόγιο σήμερα. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...