Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Βλάβη στο καταπέλτη του Ε/Γ- Ο/Γ Άγιος Παντελεήμων στη Θάσο

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Θάσου, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ'' Ν.Π. 10553, ότι κατά τη διαδικασία απόπλου του πλοίου για εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου από το λιμένα Πρίνου προς το λιμένα Καβάλας διαπιστώθηκε βλάβη στον καταπέλτη.

Από το πλοίο αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι επιβάτες και τα οχήματα, ενώ από τη Λιμενική Αρχή Θάσου απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης  από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για τη μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ Άγιος Παντελεήμων στην Καβάλα

Quote

Ενημερώθηκαν, πρωινές ώρες σήμερα, οι Λιμενικές Αρχές Καβάλας και Θάσου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ'' Ν.Π. 10553, ότι κατά τη διαδικασία απόπλου από λιμένα Πρίνου ν. Θάσου, με είκοσι (20) επιβάτες, διαπιστώθηκε βλάβη αριστερής κύριας μηχανής.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του ''ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ'', μετά όμως την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί,  επετράπη η συνέχιση πλόων του.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...