Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

On 4/18/2017 at 3:38 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Η Viking Ocean Cruises ανακοίνωσε ότι θα ναυπηγήσει άλλα δυο πλοία στο ναυπηγείο της Fincantieri (ίδιο μέγεθος με τα αλλά έξι πλοία που είχε παραγγέλλει στο συγκεκριμένο ναυπηγεία) με παράδοση το 2021 και 2022 αντίστοιχα. Οι υπογραφές θα πέσουν μόλις εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση. Φέτος η Viking Ocean Cruises συμπληρώνει 20 χρόνια λειτουργίας.

Τη Δευτέρα 18 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η τελετή κοπής του πρώτου ελάσματος του 7ου πλοίου της Viking Ocean στο ναυπηγείο Fincantieri στην Ανκόνα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Η Ελλάδα τι ψηφίζει θα το ξέρουμε σίγουρα το βράδυ. Η Viking Cruises όμως είναι ξεκάθαρο πως ψηφίζει Fincantieri, η τελευταία έχει λοιπόν ξεκινήσει το χτίσιμο του επόμενου κρουαζιεροπλοίου της, μεγάλο κομμάτι του οποίου βλέπουμε εδώ. Τρία άλλα κομμάτια βλέπουμε εδώ, ετοιμάζονται για να τοποθετηθούν επάνω στο μεγαλύτερο. Λίγο παραπέρα έχουμε ένα κομμάτι της πρύμης κάτω από το υπόστεγο, ενώ κατά την αναχώρηση βλέπουμε και μια άλλη άποψη του -πρός το παρόν- κουφαριού.

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

To Viking Venus (IMO No: 9833175) είναι το έβδομο πλοίο της Viking Ocean Cruises και αναμένεται να παραδοθεί στις αρχές του 2021. Το Viking Venus θα δουλέψει στη Βόρεια Ευρώπη και τη Σκανδιναβία τη πρωτη σεζόν.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
  • 10 months later...
  • 4 months later...
  • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...