Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Το Providence (IMO No: 9531545) είναι ναυπηγημένο το 2009 στο ναυπηγείο Jiangnan Shiprepair & Shipbuilding (Yard No: RAJN008) στο Ruian της Κίνας. Το πλοίο έχει μήκος 103.00 μέτρα και πλάτος 16.00 μέτρα και ανήκει στην Avin Hellas. Το Providence φοράει μια κύρια μηχανή ZICHAI-YANMAR  (2574 kW) και αυτή τη περίοδο βρίσκεται στο Πέραμα για επισκευή.

Link to comment
Share on other sites

Εμένα μου αρέσει η ποικιλία στην ονοματολογία, από το Άπτερα και το Φρές, ετούτο εδώ το ονομάζουν Providence. Εκτός κι αν έχει κανένα χωριό στο οροπέδιο Λασηθίου που να το λένε Providence:D, γιατί ρε φίλε το ονοματίζεις έτσι? Ολόκληρη νησάρα η Κρήτη, δώσε ένα όνομα Κρητικό. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 months later...
  • 1 year later...

Επακούμβηση πλοίων στη Θεσσαλονίκη

Quote

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης ότι κατά τη διαδικασία απόπλου του Δ/Ξ πλοίου «PROVIDENCE» Ν.Π. 11928 από το ΝΤΟΚ 11 του λιμένα Θεσσαλονίκης επακούμβησε ελαφρά στο πλαγιοδετημένο στο ΝΤΟΚ 12 Ρ/Κ πλοίο «ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ ΧΙΙ» Ν.Π. 11718 με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στη δεξιά πλευρά του ρυμουλκού.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός, εισροή υδάτων και θαλάσσια ρύπανση και από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ ΧΙΙ» μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας και διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, ενώ στο «PROVIDENCE» θα διενεργηθεί αυτοψία κατά τον κατάπλου του στον λιμένα Αλεξανδρούπολης.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...