Jump to content
Shipfriends

Leevsten (ΙΜΟ 9869954)


Recommended Posts

Στο ναυπηγεία Flensburger Schiffbau-Gesellschaft ναυπηγείται το Leevsten (Yard No: 780) για λογαριασμό της Siem Shipping Inc, όπου η τρόπιδα του τοποθετήθηκε στις 17/12/18.

Το Leevsten (ΙΜΟ Νο: 9869954) καθελκύστηκε στο ναυπηγείου Flensburger Schiffbau-Gesellschaft στις 8 Απριλιου και πιθανό να ναυλωθεί από την Onorato Armatori

 

Edited by Nick the Greek
η
Link to comment
Share on other sites

  • polmyt changed the title to Leevsten (ΙΜΟ 9869954)

Από το πρωί της Πέμπτης το Leevsten βρίσκεται σε διαδικασία sea trials εμείς ας του ρίξουμε μια πρώτη ματιά πρίν από αυτά και ενώ τον περασμένο Ιούνιο έκανε ακόμη fitting out. Μήκος 210 μέτρα, 3 ντέκ φορτίου, 4,076 lane metres και 262 trailers σύμφωνα με τα τευτέρια. Εδώ φαίνεται και το γαλάζιο φουγάρο που παραπέμπει στον Onorato, οπότε προχωράει η ναύλωση. Στο AIS φαίνεται με σημαία Γερμανίας, αναρωτιέμαι αν η πιθανή του ναύλωση θα σημάνει αλλαγή σημαίας ή/και ονόματος. 

 

Σαν μήκος και χωρητικότητα είναι κομμάτι της κλάσης του Meleq που περιλαμβάνει ακόμη τα Gardenia Seaways, Tulipa Seaways, Alf Pollak και Maria Grazia Onorato.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Έφυγε από το ναυπηγείο το πλοίο, δεν πήγε μακριά όμως. Έριξε άγκυρα σε ένα αγκυροβόλιο λίγο πιο έξω από το Flensburg και αναμένει εντολάς για το μέλλον του.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Το Παναγία Αγιάσου της Βορείου Θάλασσας :D επιτέλους μετακινήθηκε. Αρχικά βρέθηκε στο Κίελο της Γερμανίας για κάποιο λόγο, στο τέλος Νοεμβρίου. Από εκεί κατέληξε στο λιμάνι Nyborg της Δανίας στις 5 Δεκέμβρη, όπου και εξακολουθεί δεμένο σε ένα ντόκο που ούτε θέση φόρτωσης μου φαίνεται, αλλά ούτε και κανένα ναυπηγείο βλέπω να υπάρχει. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Με το πέρας της ναυλώσεως της Paqize από την Cotunav, δημιουργείται κενό στα δρομολόγιά της που μάλλον σπεύδει το Leevsten να αναπληρώσει, από τη στιγμή που απέπλευσε από το Nyborg και βρίσκεται καθ' οδόν για το Rades με ΕΤΑ 10 Ιανουαρίου το πρωί. Γραμμή Τυνησίας σημαίνει βέβαια και DFDS, αλλά το γεγονός πως πάει καρφί Τύνιδα όπως και άλλα στο παρελθόν, με κάνει να πιστεύω πως πρόκειται για την Cotunav. Όπως και να έχει, τα σινιάλα της Moby -πρός το παρόν τουλάχιστον- δε τα βάζει.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 years later...

Το είχαμε δεί λίγο παραπάνω κατά τη διάρκεια της ολοκλήρωσής του, ήρθε η ώρα να το δούμε και εν δράση. Βρισκόμαστε στη Μασσαλία τον Ιούνιο του 2022 και το πλοίο αναχωρεί για ένα ακόμη δρομολόγιο με προορισμό την Τυνησία, ναυλωμένο από την Cotunav. Όπως βλέπετε κι εσείς δεν έχει αλλάξει τίποτε στην εξωτερική του εμφάνιση. Δεν ξέρω μέχρι πότε θα διαρκέσει η ναύλωσή του αλλά πρός το παρόν συνεχίζει τα δρομολόγιά του. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...