Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Οντως ματαιωθηκε ο αποπλους του Απολλωνα ο οποιος παραμενει δεμενος κατω απο το καινουριο ΥΕΝ και αν κρινω απο την κινηση που υπαρχει εξω απο το πλοιο πρεπει να δουλευει ακομα κοσμος μεσα. Αυτο που εχει ενδιαφερον ειναι να μαθαιναμε πως η εταιρεια θα εξυπηρετησει τουλαχιστον τον κοσμο που εχει κλεισει αναχωρηση για σημερα, οι οποιοι(και με το δικιο τους) θα εχουν βλαστημησει την ωρα και τη στιγμη.

Link to comment
Share on other sites

Η εταιρεια δεν εχει πλοιο για να αντικαταστησει το ΑΠΟΛΛΩΝ και οπως ειναι φυσικο γινεται της τρελλης...Η εταιρεια δεν εχει βγαλει καμια επισημη ενημερωση και το πλοιο παραμενει εκτος πλανων μεχρι και τις 27 του μηνα...

Link to comment
Share on other sites

Ωραια ξεκινησε η σεζον. Αλλα ετσι ειναι αμα κανεις μπαλωματα 40 μερες μετα απο 9μηνη ακινησια στο Νεο Μωλο. Μπραβο στον Απολλωνα που σαν γαιδαρος εστησε τα μπροστινα του ποδαρια που λεμε και στο χωριο μου και διαμαρτυρηθηκε για τη συμπεριφορα που ετυχε. Λυπαμαι για τους επιβατες και την ταλαιπωρια που τραβηξαν και ευχομαι να ηταν η τελευταια για καθε επιβατη φετος.

Link to comment
Share on other sites

Aυτά παθαίνεις όταν δεξαμενίζεις το πλοίο μια εβδομάδα πριν την έναρξη των δρομολογίων του(και τι δρομολόγιο παραμονές Αγίου Πνεύματος-τριημέρου)και κάνεις δοκιμαστικό μια ημέρα πριν το δρομολόγιο.

Εν τω μεταξύ με το ξεπούλημα των βαποριών δεν υπάρχει η δυνατότητα να στριμώξεις σε κάποιο το δρομολόγιο του και να μπορέσεις να εξυπηρετήσεις τον επιβάτη.

Με 4 πλοία συμβατικά να εξυπηρετούν τις κυκλάδες και το ένα από αυτά να είναι Ραφήνα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Ηθελέστα και παθέστα λέγανε οι παλιοί.

Κρίμα για τον κόσμο που έμεινε στην προβλήτα και πήγε στράφη το τριήμερο που ονειρευόταν.

Και δεν ήταν και λίγος.Πρωτόκολο πρέπει να ήταν το βαπόρι.Κρίμα! :)

Εν τω μεταξύ εδώ ο κόσμος χάνεται έγινε χαμός στο λιμάνι από την ματαίωση του δρομολογίου το ΥΕΝ πιστό στην ενημέρωση του επιβατικού κοινού αναφέρει στα συμβάντα για εκθαλάσσωση Θαλάσσιας χελώνας ενώ αύριο έχει κανονικά τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ δρομολόγιο που πολύ αμφιβάλω αν θα μπορέσει να κάνει αυριο δρομολογιο. :mad:

Link to comment
Share on other sites

Oύτε σήμερα αλλά ούτε κι αύριο θα κάνει δρομολόγιο ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ που παραμένει δεμένος έξω από το καινούριο ΥΕΝ.

Οι υπηρεσίες σαββατοκύριακο είναι κλειστές οπότε δεν μπορεί να πάρει χαρτιά αλλά πέραν αυτού δεν ξέρω αν και κατα πόσο θα είναι έτοιμος ακόμα και την Δευτέρα εξαιτίας της βλάβης η οποία εντοπίζεται στα τιμόνια.

Link to comment
Share on other sites

Θα του' χει ερθει εγκεφαλικο του Στριντζη :( . Ουτε Νησος Μυκονος, ουτε Απολλωνας, ουτε Highspeed 5! Και δωσαμε κι εκεινο το Ολυμπια κι εκεινον τον Ποσειδωνα! Για να δουμε, λετε να αναψει κανενα φως στο Αδωνις απο Δευτερα? Ηλια, μηπως τους εκανες βουντου? B)

Link to comment
Share on other sites

Προς το παρον το μονο εκτακτο ειναι αυτο του ΠΗΓΑΣΟΥ την Δευτερα το βραδυ που στο γυρισμο απο Σαμο Ικαρια προς Πειραια πιανει Μυκονο Παρο Συρο

Link to comment
Share on other sites

Καλά, πάνε καλά αυτοί που εγκρίνουν τις κρουαζιέρες? Τί φταίει ο Σαμο-ικαριώτικος λαός να πηγαίνει ΚΑΙ Πάρο ΚΑΙ να γυρίζει μετά Σύρο για να φτάσει Πειραιά?

Για να επανέλθουμε στο θέμα μας, ο Απόλλωνας θα χρειαστεί δεξαμενή για την επισκευή?

Link to comment
Share on other sites

Στην προκειμενη περιπτωση και οσοι ταξιδευαν με τον ΑΠΟΛΩΝΑ δεν φταινε και αυτοι που αναγκαστικα ελλειψει θεσεων θα ταξιδεψουν 2 η ωρα απο Παρο για να φτασουν 8 το πρωι Πειραια δεν φταινε και μην ξεχναμε τους επιβατες απο Μυκονο για Συρο που ενω γνωριζαν περι 35λεπτου δρομμολογιου τωρα θα κανουν ,οσοι μεινουν , περι τις 2 ωρες;;;

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ δεν ξερω αν χρειαστει δεξαμενη ομως τα σεναρια για ΑΔΩΝΙ φουντωνουν αν και ανησυχητικο ειναι το οτι δεν υπαρχει πλεον καθολου στα πλανα το δρομμολογιο των 22 για Παροναξια :(

Link to comment
Share on other sites

Ηλια με προλαβες. Αυτο αναρωτιομουν και γω χθες. Ενα Ολυμπια η ενας Ποσειδωνας που με τα χαλια που ειχαν περυσι δουλευαν φουλ συνεχεια θα τους χαλουσε τωρα.... Ασε να την παθουν για να μαθουν. Οσο για τον κυριο-Στριντζη να με συγχωρειται αλλα απο ακτοπλοια και Πειραια δεν ειναι και ο ποιο εμπειρος. Εχει μαθει μια Ραφηνα και μια Πατρα. Δε λεω οτι ειναι ασχετος η οτι δεν εχει δειξει καλα δειγματα ισα ισα εχει μαζεψει τα περυσινα χαλια της εταιριας. Ωστοσο δε με εχει πεισει ακομα. Δε γνωριζω αν ειναι το προβλημα στον Απολλωνα στις αντλιες αλλα νομιζω οτι με 2 καινουριες λυνεται εστω και μεταχειρισμενες. Ας το αναλυσουν οι ειδικοι αυτο (Παναγια Εκατονταπυλιανη ακους?? :eek: )

Link to comment
Share on other sites

Nαι κι αν ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ήθελε κάποιες βελτιώσεις για να προσαρμοστεί το ΟΛΥΜΠΙΑ μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβρη δεν ήθελε τίποτα.Μια καλή επισκευ'η ήθελε όπως έκαναν τα περισσότερα φέτος.

Πάντως ακόμα και αντλίες να βρουν καινούριες ή μεταχειρισμένες μέχρι να τις βρουν και να τις βάλουν το βαπόρι θα μείνει αρκετό διάστημα χωρίς δρομολόγια.

Μακαρι να βρεθεί η λύση.

Link to comment
Share on other sites

Απο δοκιμαστικα καλα παμε. Παντως αφου εχασαν την αρπαχτη του τριημερου

λιγο δυσκολο και να τον φτιαξουν να βγει αμεσως... Μολις πιασουν οι ζεστες και παχυνουν οι μυγες θα βγει κι αυτο... Ακομα το Σαντορινη δε γεμιζει τις καθημερινες οποτε δε χρειαζεται και ο Απολλωνας.

Α ρε φωστηρες μου...

Link to comment
Share on other sites

Το θέμα είναι να βγει σωστό το βαπόρι κι από κει και πέρα ας βγει όποτε μπορέσει.

πάντως το βαπόρι θέλουν να το βγάλουν σύντομα διότι και κρατήσεις έχουν και απο ΄την άλλη εβδομάδα αρχίζουν οι άδεις του Ιουλίου και η κίνηση θα πάρει τα πάνω της.

Link to comment
Share on other sites

Τελικά αλλάξανε εκ νέου τα πλάνα και το πλοίο ξεκινάει αύριο, καθώς υπάρχει μεγάλη πίεση από τουρισιτκά γραφεία και κυρίως από εταιρείες μεταφορών. Καλή αρχή στο πλοίο και καλή επιτυχία στον Χωριανόπουλο ( ο οποίος είναι ακλό παιδί, καλός πλοίαρχος, νέος και νησιώτης).

Link to comment
Share on other sites

Καλο καλοκαιρι και καλα ταξιδια και απροβληματιστα και απο μενα σε ολους στον Απολλωνα. Μακαρι να παει καλα να κανει και καμια 19αρα απο δρομο να μη σερνετε οπως περυσι...

(Τελικα με την ταχυτητα εχω μεγαλο κολλημα)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Βλάβη παρουσίασε σήμερα το απόγευμα το ΕΞΠΡΕΣ ΑΠΟΛΛΩΝ από ότι άκουσα σε ένα σωληνάκι του πετρελαίου και καθυστέρησε η αναχώρησή του από το Καρλόβασι.Ηταν να φύγει στις 11 το βράδυ από το Καρλόβασι αντί για τις 6:30μμ.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...