Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

 

25 minutes ago, gpap2006 said:

Γυρίζει ήδη Ραφήνα για αντικατασταση του ομόσταυλου.

Μαλλον τελικα φανηκαν τυχεροι με τη βλαβη, και το γυρναν πισω στο Ηρακλειο

Edited by Neptune
Link to comment
Share on other sites

Όπως γράφτηκε στο εν Ανδρο από αύριο θα είναι κανονικά πίσω στα δρομολόγια του!

Ένα αγιασμο μάλλον πρέπει να κάνουν φέτος στην Ραφήνα γιατί δεν ξεκίνησε καλά η άνοιξη!!!

Edited by Themis Prevenios
Link to comment
Share on other sites

Σύμφωνα με το ΥΕΝ υπήρξε άμεση η εξυπηρέτηση των επιβατών του Super Ferry που υπέστη βλάβη

Quote

Αιφνίδια βλάβη υπέστη σήμερα το πρωί το πλοίο SuperFerry της εταιρείας Golden Star Ferries, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Ραφήνα- Άνδρος- Τήνος- Μύκονος. Το πλοίο, με περίπου 860 επιβάτες, διέκοψε το δρομολόγιο του και με ίδιες δυνάμεις επέστρεψε στο λιμάνι της Ραφήνας. Άμεσα οι υπηρεσίες του ΥΝΑΝΠ προχώρησαν σε συνεννόηση με την πλοιοκτήτρια εταιρεία αλλά και άλλες ακτοπλοϊκές εταιρείες, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν οι επιβάτες του SuperFerry και να αναπληρωθούν τα δρομολόγια της γραμμής μέχρι να επιδιορθωθεί η βλάβη.

Έτσι οι επιβαίνοντες και τα οχήματα του SuperFerry, θα συνεχίσουν το ταξίδι τους για Τήνο και Μύκονο με το πλοίο SuperRunner της εταιρείας Golden Star Ferries, το οποίο απέπλευσε από την Ραφήνα σήμερα, Μ. Τρίτη 23/4, στις 12.15. Ενώ οι επιβάτες και τα οχήματα που προορισμό είχαν την Άνδρο, εξυπηρετούνται από το πλοίο Θεολόγος, της εταιρείας Fast Ferries, που αναχωρεί σήμερα, Μ. Τρίτη 23/4, εκτάκτως, στις 13.00 για Ραφήνα- Άνδρος και επιστροφή. Το απογευματινό δρομολόγιο του εν λόγω πλοίου θα εκτελεστεί με μια μικρή καθυστέρηση (18.00, αντί 17.30).

Από αύριο Μ. Τετάρτη 24/4 τα δρομολόγια της γραμμής Ραφήνα- Άνδρος- Τήνος- Μύκονος και επιστροφή, θα εκτελούνται από το πλοίο SuperFerry II της εταιρείας Golden Star Ferries.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για τη βλάβη του Ε/Γ -Ο/Γ Superferry στην Άνδρο

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Άνδρου, μεσημβρινές ώρες σήμερα, για περιστατικό βλάβης στη δεξιά κύρια μηχανή (βλάβη τουρμπίνας) του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΣΟΥΠΕΡΦΕΡΡΥ'' Ν.Α. 620, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του προγραμματισμένου δρομολογίου του από Μύκονο για Τήνο – Άνδρο - Ραφήνα  και συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή δυτικά ν. Άνδρου.

Το ανωτέρω πλοίο με μειωμένη ταχύτητα κατέπλευσε στο λιμένα της Ραφήνας, όπου αποβιβάστηκαν με  ασφάλεια οι εκατόν ενενήντα ἐνας (191) επιβάτες, σαράντα οκτώ (48) Ι.Χ. και τα τρία (03) Φ/Γ .

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης πιστοποιητικού  αξιοπλοΐας και βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, ενώ οι επιβάτες και τα οχήματα προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Το πλοίο εκτελεί κανονικά το σημερινό του δρομολόγιο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...